admin
posed33, 26.3.2010 o 20:41 inak tam kde som ho ocakaval tak tam som ho nenasiel napr. INE !!! ◄ reagovať
posed33, 26.3.2010 o 20:39 ADMIN vcera som pisal o nevhodnom inzerate to je stav.posed ktory bol medzi rubrikou zbrane optika a podobne kolko takych tipov ti musim dat aby si to vymazal ? alebo naco sluzi kolonka oznacit ako nevhodny inzerat ? ◄ reagovať
sniper100, 26.3.2010 o 14:40 o.k presne je to o komunikácii a treba to akosi vyselektovať..:o) ◄ reagovať
motajisko, 26.3.2010 o 13:00 Admin - tieto 3. kozičky a reklamné odkaz. naskakujú pod lištou ,, Reklamy Google ,, .
Norwit Slovakia
Predaj stavebnej mechanizácie Bomag Kubota, Compair, Putzmeister
odkaz. Medzinárodná
poľovnícka výstava na Hungexpe 25.-28. marca. Navštívte nás aj Vy!
odkaz nemusia byť drahé
Lasery Epilog a SEI - najvyššia kvalita gravírovania a rezania.
odkaz ◄ reagovať
plumbum, 26.3.2010 o 12:27 Sniper 100 - tento problém sa dá riešiť aj tak , že keď už je tu nezmyselná rubrika AUTO , tak prečo by tu nemohla byť rubrika optika rozdelená na optika -bazár a optika-nové alebo niečo v tom zmysle.Keď rád nakupuješ v bazáre , tak nebudeš chodiť do rubriky optika - nové a nebude ťa to zaťažovať.Všetko je to len vecou komunikácie medzi návštevníkmi a adminom , ako si túto stránku dokážeme vylepšiť a zefektívniť. ◄ reagovať
plumbum, 26.3.2010 o 12:21 AZAR - tovar , ktorý predávam pochádza z Európskej únie,čiže ho nemusím ako si ty naivne myslíš od niekiaľ zo štátov pašovať.K puškohľadom je vždy potvrdený záručný list s výrobným číslom a pečiatkou predajcu . Nie je to pochybný tovar , o čom sa už presvedčilo veľa ľudí a každého zákazníka si ctím oveľa viac ako v tých obchodoch o ktorých hovoríš.S tými našimi obchodmi /česť výnimkám/ mám ja a niekoľko mojich známich skôr skúsenosť opačnú a nákupom na Slovensku sa vyhýbam.Videl som niekoľko účteniek a faktúr za velmi drahú poľovnícku optiku od jedného nemenovaného veľkopredajcu na Slovensku , na ktorých nebolo ani len uvedené sériové číslo optiky čo by v prípade reklamácie dopadlo pre teba ako zákazníka , ktorého si tak veľmi vážia/lebo im robíš tržby/ veľmi zle. Skôr by všetkých svetáčikov malo hnevať , že sa tu ponúkajú zakázané pomôcky ako infraoptika a to nielen v sekcii bazár , ale aj obchod.A koľko som ich predal , tak do toho ťa bez urážky nič neni ◄ reagovať
admin, 26.3.2010 o 11:33 motajisko - "min. 3 kozičky Ti obopnú obä líca alebo odkúpime vašu firmu" kde sa zobrazuju taketo reklamy? ◄ reagovať
motajisko, 26.3.2010 o 10:33 Admin - mne je smiešna reklama zrejme platená na poľovníckej stránke ,, podprsenky ,, aj keď je to milé pri nalogovaní sa a min. 3 kozičky Ti obopnú obä líca alebo odkúpime vašu firmu. ◄ reagovať
azar, 26.3.2010 o 10:21 Plumbum, bez urážky, čo ich pašuješ alebo kradneš? Málokto tu na to má. A kto má, nebude si kupovať pochybný, drahý tovar na inzerát, ale v poľ. potrebách, kde si ho ctia ako váženého zákazníka, čo im robí tržby. Mimochodom, koľko si toho predal? ◄ reagovať
polovnik40, 26.3.2010 o 8:12 Ja tiež dosť často obnovujem svoje inzeráty.Ja by som uvítal nejakú sekciu napr.REMESLÁ ,kde by si remeselníci vytvorili svoj profil a neblokovali by sekciu inzeráty svojimi výrobkami.Jednalo by sa len o vlastné výrobky,nie o obchod.Moj návrh. ◄ reagovať
posed33, 26.3.2010 o 6:34 PLUMBUM som rad ze aspom ty si sa postavil tejto problematike ako chlap : )) ◄ reagovať