Goret, ako tu už bolo napísané (aj ja som ti to raz písala, pamätáš?), nehľadaj problém tam, kde nie je. Áno, problematika množenia bez PP psov je v súčasnej dobe na Slovensku obrovská, ale systém, ktorý chalani vymysleli a implementovali je chvályhodný a myslím, že na túto stránku dostačujúci. Daj tomu šancu a čas, ako sa nový systém osvedčí. Výrok Petera Druckera(poradca v manažmente) znie: ,,Nie je nič zbytočnejšie, ako efektívne robiť to, čo vôbec netreba."
Pretože toto nie je inzertný portál na PP psy, ale je to všeobecná stránka o poľovníctve, a tak tu z toho netreba robiť diktatúru, čo sa týka pridávania inzerátov na PP psíky. Pretože nie je nič horšie, ako keď horko ťažko menej znalí počítačovej techniky zadajú inzerát a odkliknú ho a vyskočí im 300 upozornení, že ešte pridajte hento, tamto, spočítajte psovi všetky chlpy a zadajte ich do kolónky č. 85...
Mimochodom, ty si ani len nevieš predstaviť, aký komplikovaný systém tam chalani dali. Svoju robotu si robia dobre, tak im nehádžte polená pod nohy, pretože nič nie je horšie, ako keď sa človek snaží urobiť zmeny k lepšiemu a pár vždynespokojencov si stále niečo nájde. Nehovorím, že teraz im máte posielať božteky a hladkať egá, akí sú úžasní, skvelí a v prípade ak sa vám niečo nebude páčiť, tak sa neohlásite, to nie. Ale myslím, že trochu úcty a pochopenia (hlavne, keď tie zmeny stále prebiehajú) by si zaslúžili. Ja osobne skladám klobúk pred adminom a Mmasskom, pretože títo dvaja ľudia sa rozhodli bojovať proti veterným mlynom a dúfam, že ten boj nakoniec vyhrajú.
Myslím, že túto stránku čakajú veľké zmeny (niektoré sme už mali možnosť vidieť), len samozrejme, že všetko chce svoj čas a my vôbec nevidíme a ani len netušíme, koľko roboty je za tým. Ale verím, že čoskoro tie zmeny budú hotové a táto stránka pôjde len a len hore.
Na záver jeden známy obrázok (upravený na miestne pomery) na odľahčenie, ale aj na zamyslenie: