Kazdy mame asi svoje jasno a svoju logiku. Neviem, ci nahodou chlapci, ktori strielaju na dlhe vzdialenosti nezacinaju tam, kde polovnicka vzdialenost konci. Niekde okolo 300m, ked uz ich tu tak isto nelogicky spominas, asi ako ja stare dobre casy a superpolovnikov z minulosti. Preto Ti este raz napisem, ze ked mam pusku nastrielanu na 200m na 0, tak do 300m prakticky zamerny bod je viacmenej totozny s nastelom. Nebudem tu vymenovavat vsetky kalibre, pri ktorych sa to da dosiahnut, uspokojim sa len konstatovanim, ze v 7x57 a 8x57, ktora sa najcastejsie vyskytuje v tejto zbrani, ktora je tu ospevovana pravdepodobne tazko dosiahnutelne. Ze ju v tomto clanku, na ktory nas tu upozornuje lukxus ospevuje Hanak a dalsie argumenty uz tu opakovat nebudem. Myslim, ze som sa vyjadril dost jasne a logicky.
Ci tym robim medvediu sluzbu neriesim, chcem len, aby tu bol prezentovany aj iny nazor, ako ospevovanie vykopavok. Sam som na to v zaciatkoch doplatil a veselo som vyhadzoval peniaze za hluposti, ktorych som sa potom s velkymi problemami zbavoval. Snad sa mi podari tu prehlusit tento hlasny krik deti a dedicov, ktori tu poluju s tym, co im zostalo doma po rodicoch a prezentuju to tu ako ideal, co mi priznam sa dost vadi.