Edu, Solimkenaj ja súhlasím s tým čo píšete (keďže komunizmus si nepamätám), ale tiež tu zachádzate do hraničných prípadov a extrémov. To že sú medzi nami prípady, ktorí chodia do hory ešte v starých vojenských fútrákoch je fakt a to sa nehádam, oni väčšinou stoja aj za tým, že PZ-tky sú prestarené a boja sa medzi seba prijať mladú krv.
Mne je jedno či je niečo z USA, Ruska, Fínska a pod. pretože všetko je aj tak z Taiwanu, Číny, Indonézie a pod. To je tiež fakt a faktom je aj to, že tá fabrika čo šije poľovnícke nohavice jednej značky za 200 EUR, šije na tých istých strojoch nohavice pod inou značkou za 100. Toto je čistá ekonomika a cieľ znižovania nákladov. Ale v tomto prípade je to fuk.
Hovoriť o tom, že USA je super a Rusko je fuj, je čisté bláznovstvo, ako študent som veľa cestoval a bol aj v neustále porovnávaných krajinách USA a Rusko. Veľa ľudí by bolo prekvapených, ale veľké rozdiely tam nie su.
Čo sa týka odevu tiež si treba uvedomiť jedno, zo Západu sa na nás hrnú 1000 produktov, ale skús si pozrieť ako chodia oblečení poľovníci v krajinách odkiaľ dané produkty prúdia.
Ako študent (čo nie je tak dávno) som veľa cestoval a poviem len jedno, budme radi, že to naše poľovníctvo a tradície sú aspoň nejaké. Pretože tu neustále vyspevované krajiny nemajú o tradíciach ani potuchy, nevedia čo je to zálomok, posledný hryz, čo je to úctva k ulovenej zveri. Ale to je na dlhé písanie.
Takže preto si myslím, že aj keď tie naše tradície a odievanie nie sú dokonalé, sme tu preto, aby sme si v tom spravili poriadok sami a udali nejaký smer a štandard. A takí čo tvrdia že CAMO oblečenie je jediné oblečenie na trhu vyrobné z vysokokvalitných materiálov je podľa mňa ..... (čo netvrdím o tebe Edu a Solimkenaj).
Ako som už spomenul dávnejšie, CAMO odevy si nájdu v našom poľovníctve miesto (fotografovanie a sledovanie zveri), ale akonáhle má poľovník na pleci pušku, mal by k tomu prispôsobiť aj svoj odev. (fuuu nejak som sa rozpísal :D )