Je tu niekoľko príspevkov o tom, ako sa teplo obliekať na lov líšok a kedy vlastne sa na ne vybrať. Viacerí píšete, že chodíte na lov neskoro, ba aj v noci. Vysedávate po posedoch a mŕznete. Prečo? Na líšky chodím buď ráno, tak medzi 7-9 hodinou a potom poobede medzi 15-17 hod., v tom čase sú najviac v pohybe, potom kamsi zaliezajú a je ich vidieť menej. Nevysedávam po posedoch a mŕznem iba málo. Teplejšie sa oblečiem, zoberiem stoličku, na ktorej mám 1O cm polystyrén, nájdem vhodné miesto, odkiaľ dovidím doďaleka, pred seba postavím trojnožku / palice vyrezané z hrubších rovných prútov, zviazané šnúrkou/, zakryjem sa bielou starou plachtou z postele, v ktorej mám vystrihnutý v strede otvor, aby mi prešla cez hlavu, na hlavu si dám starú pletenú bielu čiapku od mojej mamy a potom čakám, pozorujem, snažím sa pohybovať čo najmenej. Občas zavábim vábničkou na spôsob Nordiku. Predávaná stojí okolo 25 eur, ja som si ju našiel na internete a podľa vzoru vyhotovil z tenkej PVC trúbky, jazýček z plast.obalu z web kamery a dva gumen. krúžky zo starej hadičky na stáčanie vína. Nastavil zvuk podľa videí z lovu líšok na internete - funguje to a mám to zadarmo. Nuž - skúste a hlavne, chráňte si zdravie, aby ste na starosť nemuseli nosiť pampersky!Lovu zdar!