Príspevok presunutý z diskusie Blaser R8 (autor: Mysanecko).
axon vieš koľko ľudí videlo Yettiho ? Vieš koľko ľudí priahalo ,že videlo ufónov ? Jeden vtípálek zavolal do rádia expres ,že videl nejakých polských cirkusantov ako sa hrali na parkovisku s tigrom a ten im následne ušiel :-D Samozrejme debilita ihned frčala a hneď videlo tigra desiatky ľudí :-D
odkaz
odkaz
Niekedy ľudia strácajú naozaj súdnosť :-D
To ,že vraj dvaja poľovníci videli na vlastné oči roztrhutú hlaveň tiež nemá pre mňa veľkú výpovednú hodnotu . Druhá vec je reklamná diskreditácia ktorá sa bežne používa . Neviem podrobnosti prečo ,kde a za akých podmienok roztrhlo hlaveň blasera. Ale osobne na takéto nehody neverím
odkaz
Videl som hlaveň blasera otvorenú ako banán niekde na fotke neviem kde to bolo už . Najväčší humor som zažil ,že ten čo túto konšpiráciu tvoril poukazoval na slabosť priamoťažného záveru :-D hahaha upchal hlaveň ktorú roztrhlo ako na každej guľovnici samozrejme ale záver ,ktorý chcel verejnosti ukazovať aký je zlý ostal neporušený :-D tak ukázal aspoň tú zlú hlaveň ktorá sa vraj len tak po celej dlžke otvorila sama od seba ako banán :-D