pri R8 by som hlaven kratsiu neriesil. Standardna hlaven je v pohode a v porovnami s inymi zbranami je celkova dlzka zbrane aj s takou hlavnou kratsia. a pre 30-06 Spr. by som kratku 52cm hlaven uz vobec neriesil nakolko zbytocne uberies tomu kalibru.
Nech je zbraň od akéhokoľvej výrobcu Blaser, Sauer .... , kyslé dažde si nevyberajú.... najradšej majú leštené časti bez povrchovky... Zlé jazyky tvrdia ... že, v skrini nič nehrdzavie... ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od pepko28, 18.12.2024 o 20:55 :
R8 mám od 2011, hrdza sa doteraz neobjavila :-) ◄ reagovať
Zdravím,chcem sa opýtať majiteľov r8,ako sú na tom r8 s hrdzou,dakujem ◄ reagovať
Dobrý deň, prosím Vás chcel by som sa opýtať, neviete mi povedať akú dĺžku má zadná systémová skrutka v pištolovej rukoväti na plastovej pažbe Blaser R8 Professional Success. Ďakujem. ◄ reagovať
žiadny, pažba je z jedneho kusa dreva, teraz ho nahradil novy model ktorý vyzerá elegantnejšie a pažba je z dvoch častí. Názov je R8 success (pridávam foto mojej pažby)
◄ reagovať
Zdravím. Chcem sa spýtať. Vie niekto povedať aký je rozdiel medzi r8 success mono a r8 succes holz??? ◄ reagovať
Zdravím. Nevie niekto náhodou o niekom, kto ma doma pazbu z modelu R8 profesional a bol by ochotný predať systém z tejto pazby ? Alebo ak viete o niekom kto to vie zohnat. Vďaka ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od kjuby, 27.7.2019 o 17:11 :
Ahoj za mna,Blaser R8 Professional Success ,s novou pazbou, preferujem
plastovu,je viacej prakticka.... ◄ reagovať
Lovu zdar. Rád by som sa pripojil do diskusie. Čo by ste odporučili ? Blaser R8 Professionall Success alebo Blaser R8 (napr. ako nižšie spomínaný Success Holz) v dreve. Napíšte prosím Vaše prípadné osobné postrehy s týmito zbraňami a plusy - mínusy toho ktorého prevedenia zbrane. Ďakujem. ◄ reagovať
Zdravím. Premýšlam nad kúpou R8. Akého predajcu by ste mi odporúčili ? Kludne píšte aj do správy. Ďakujem ◄ reagovať
Blaser R8 Professional Success Holz-drevo - Zdravim, chcel by som vediet vase nazory pripadne vlastne skusenosti so zbranou Blaser R8 Professional Success Holz-drevo. ◄ reagovať
Sumcar aj pri 52 cm hlavni je R8 ako vzduchovka, nie je dlžkou hlavne ale vlastnosťami zbrane, a hlavne pažbou. ◄ reagovať
Oplatí sa zobrať do R8-čky 65cm hlaveň v kalibri 6,5x55 ? Alebo stačí štandard? ◄ reagovať
Ja som si práve kvôli tomu dal robiť na zákazku dlhšiu hlaveň v 30-06, kto z nej strieľal chváli že je to ako "vzduchovka" ◄ reagovať
Pri kratšej hlavni treba brať v úvahu aj väčšiu hlučnosť a silnejší záblesk výstrelu pri zníženej viditeľnosti . Ak budeš oslepený zábleskom ťažko budeš sledovať značenie a smer odbehnutia zveri . ◄ reagovať