dnes je piatok,  27. marec 2026,  meniny má Alena,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:37,  dnes západ slnka: 18:06
darujte 2 percentá pre podporu LovuZdar.sk
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Doba lovu - diskusia

autor: Igor123
pridané: 9.1.2010 15:40
zobrazení: 10 054
hlasov: 1
Priatelia mozete mi prosim napisat v ktorej konkretne vyhlaske k novemu zakonu, resp. v akom konkretne predpise by som nasiel nove doby lovu vsetkych druhov zveri? Dakujem.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

Najlepšia odpoveď

Vladenko
Každý má právo na svoj názor, len jednu poznámočku mám. Chlapci, vy ste tam v tom mimoriadnom povolení, niekde čítali o holej zveri ? Jelenici, danielici, či muflónici ? Na stránke SPK, je aj žiadosť, ktorú komora adresovala ministerstvu, a v žiadosti, je presne napísané, že v vzhľadom ku gravidite holej zveri, žiada predĺžiť odstrel samčej a mláďat... Len tak na okraj. Pekný večer.
reagovať dať hlas

zoradiť
Zobrazené 41-45 z 45
bigmischo
vážne?? :D som nevedel..ja som si kupil časopis "naše poľovníctvo" a tam je to pekne nakreslené aj ako to bolo aj ako to je..aj nové zvery ktore sa môžu strielať
Ondrik
v zápisníku radšej nie, tam je to ešte ,,po starom,,
bigmischo
máš to aj tu na lovuzdar...skús poklikať v zápisniku
lesnica1
odkaz
lesnica1
predsa vykonávacia vyhláška k zákonu o poľovníctve č. 344/2009
Zobrazené 41-45 z 45

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.