lapka:
to druhé čo spomínaš, o tom, že 5 krát označenie Nevhodné na prezentáciu a ide do koša, páči sa mi to, a ak si pamätáš, už sa to raz riešilo, a obdoba funguje aj teraz. Ale je to cez spomínané Poslať TIP adminovi. Ak si pamätáš, dohodlo sa, že 3 takéto TIPy a ide fotka preč. No keď môžem prezradiť, ak mi nejaký TIP príde, tak je to 1 na vymazanie. Málokedy sa stáva, že prídu 2. A je veľmi málo ľudí, ktorí tieto tipy posielajú. Častejšie chodia tipy na presun do inej kategórie. Medzi absolútny TOP v tejto činnosti za posledné obdobie patrí milank a potom pali1. Nájdu sa i ostatní, ale tí zasielajú tipy zriedka. Aj ty si bola pred nejakým časom na vrchole v tejto činnosti, určite si na to pamätáš. ;-)
... no ale to som chcel tým iba povedať, že v súčasnosti nie sú viacerí ludia, ktorí by mi posielali tieto tipy. Mňa zaujíma dôvod, prečo si kto myslí, že daná fotka je nevhodná pre zverejnenie. Preto je to cez Poslať TIP. Myslím, že keby to bolo ako navrhuješ, že by mali možnosť iba kliknúť a nič nemusia napísať, bolo by viac tipov. Ale potom tam môže klikať kto chce. A ja bez toho dôvodu, prečo si to kto myslí nechcem mazať fotografie. Sú fotografie, kde na základe i 1 tipu vymažem fotku. Ale je to i preto, že by som márne čakal na nejaké 3 tipy ;-) a keď mi príde čo i len 1 tip, viem vo väčšine rozhodnúť, či spĺňa pravidlá alebo či je vhodná na prezentáciu. Nechcem obviňovať alebo kritizovať niekoho ;-) veď je jasné, že nikto nie je povinný poslať nejaký tip. Každý určite môže i lepšie využiť svoj voľný čas. Len je pravda, že ja pri tomto počte fotiek nestíham denne kontrolovať všetky pridané fotky a preto som veľmi rád, keď mi niekto pomôže s čím môže.
Edu:
Je pravda, že súčasný skript, ktorý zmenšuje veľké fotky, zhorší kvalitu. Ale je pravda, že takto zmenšené fotky majú okolo 250 kb. Ale budem sa snažiť zmeniť ten skript, aby nezhoršoval kvalitu.