kategoria moze sluzit i pre mladeho polovnika ktory nema dostatocnu skusenost.. tam to moze pozorovat v jednej rubrike a nemusi chaoticky hladat v kategorii lesna zver v prirode a kazdu foto otvorit a citat ci tam nieje nahodou napisany vek samozrejme ze i odhad z foto nemusi byt 100% pravda no nejaku zdokonalovaciu hodnotu to ma...cize logiku to podla mna Ondrisko urcite ma!Tí ktori aktivne polujeme, vieme ze odstrel zvery sa kona hlavne na zaklade spravneho odhadu veku..atd
kirco, lepsie je vlozit link priamo na fotku, aby ju ti co nevideli nemuseli pracne hladat..vyhladavanie som tu akosi nenasla, ale ujo google pomohol....myslel si tuto? odkaz ◄ reagovať
Máme upozornovat na nevhodné fotografie-I.D.fotky 48962.Polovnícka tématika jak víno,je tu od 5.2.2010 a nikomu to neprekáža. ◄ reagovať
Ja som sa nikdy neurazil ked mi bola fotka zmazaná .Nikdy sa tak nestalo len tak pre nič za nič . Takže podporujem to samozrejme . Admin ja sa s hawkom nehádam . Takto sa iba vzdelávame :-))) ◄ reagovať
Ok - rozhodol som sa ;-) Edu a hawk3 - vás poprosím prestať sa hádať ;-) Čo sa týka fotky v profile čo spomínate vs. pravidlá. Z môjho pohľadu je mi jedno či je táto fotka poľovnícka, je to vaša fotka v profile, má vystihovať vás. Čiže ako jedinú podmienku k profilovej fotke je mať na ňu autorské práva. Inak či je alebo nie je poľovnícka mňa osobne netrápi. K celému problému: na základe pár názorov ľudí, čo sa zapojili do diskusie a po rozhovoroch s ľudmi, čo boli teraz cez víkend na LovuZdar.sk feste, som sa rozhodol, že budeme dodržiavať presne pravidlá tak ako sú napísané pri pridávaní fotky, a nebudeme robiť žiadne výnimky ani kategórie pre nepoľovnícke fotky. Fotografie zaraďovať do kategórií podľa popisu, ktorý máte tu odkaz ale pridám ich aj, aby boli vidno pri kliknutí na Pridať fotku, aby bolo hneď každému jasné kde a aké fotky má pridávať. Ako tu už bolo spomenuté, ak dovolíme pridávať každému čo len chce, už to nebude o poľovníctve ale bude tu jedna nezaujímavá galéria fotiek. Každý kto prišiel na stránku vedel že tu nájde fotky venované poľovníctvu a prírode a keď klikol na kategóriu, vedel, že sa mu zobrazia iba také fotky. Teraz ako keby kategórie veľmi ani neexistovali. Čiže budeme znovu dodržiavať pravidlá, a nevhodné fotky budem musieť vymazať. Je mi jasné, že sa veľa ľudí bude na mňa hnevať a možno sem prestanú i chodiť, ale bohužiaľ je to potrebné. Ak by som to nevymazal, prestal by sem chodiť asi každý. A k návrhu cechurika: do profilu dorobím možnosť pridať pár fotiek, ktoré nemusia byť poľovnícke, budú charakterizovať osobu v profile. Ďakujem všetkým, ktorí sa k problému vyjadrili. A ďakujem všetkým za pochopenie môjho rozhodnutia. Myslím si, že toto je tá správna cesta ktorou by sme mali ísť. ◄ reagovať
podla mna je to stranka Lovu zdar a je zamerana na polovnicku tematiku,takže i fotky by mali tomuto odpovedat v akej koliv sekci,ostatne tu nema čo robit a automaticky by sa to malo vymazat a o vhodnosti fotky može každy rozhodnut sam možnostou hlasovani a pri nevhodnej fotke admi rozhodne po zvaženi či ju vymaže lebo nie,je to jeho stranka tak ma na to plne pravo a pravidla učuje on s našim prispenim ◄ reagovať
Mna tvoje problémy so ženami nezaujímajú,po erotických salonoch nechodím,taký zúfalec chvála Bohu nie som,ja neposudzujem krásu ženy podla vymalovanej a vyžehlenej tváričky vo fotošope,mna na žene zaujímajú iné hodnoty,o tom je ale s tebov škoda písat "lovu zdar" :-))))) ◄ reagovať
Hawk3 ja nemam ženu našťastie . Možno ťa tà tvoja kope niekam ja tento problem naštastie nemàm . Nuž neviem o kolko rokov považuješ ženu za ženu . Ja od 18 rokov . Ak sa mylim potom sú plne eroticke salony detí . ja sa ženam netlačim do zadku . Zadky necham pre tych ktori ženy nenavidia . Naštastie to nie je môj pripad. Van chapem v pohodicke :)) Danka no škoda foto . ◄ reagovať
Edu,ešte pokial ide o VanFCR,ja jej fizickú krásu neriešim,nie som tu na tejto stránke aby som sa zaoberal krásu prihlásených,nepotrebujem sa s nou zoznamovat,ani jej písat,ani nič podobné,keby tam nebola napísala,ani by som nevedel že existuje,ja tu na rozdiel od teba pozerám fotky a niekedy hodnotím,ked mi prvý X napísala ani som nevedel že píše baba,tiež by si si mal poriadne prečítat to čo pod tou fotkou je,ked už o tom trepeš. ◄ reagovať
edu,ja ta celkom chápem,len ti nepomôžem,si v koncoch,nezostáva ti len cvakat kde aké DETI a práskat to tu,keby aspon ženy,ale to čo si tu dal je decko a ešte aj zle zakomponované,lebo ŽENA by ta kopla nie do hlavy ale niekde inde keby si jej vycapil foto niekde na net,škoda s tebov strácat čas,mna nenaštveš ani nevyprovokuješ,fot si ty čo chceš,už nevieš ako zaujat,lenže ja nepotrebujem NIKOMU liest do zadku ako ty,čau. ◄ reagovať
edulik, si teraz mimo...nepremazala som ich kvoli growlerovi, ale kvoli upozorneniu k pravidlam od admina, dala som navrh, ktory sa adminovi pozdaval a jediny kto na neho zareagoval bol growler. Trosku mi to pride take..ako to napisat..admin v ramci svojho volneho casu spravil pre ludi milujucich polovnictvo a prirodu stranku, stanovil nejake pravidla a nas poziadal o pomoc - o pripomienky ako tuto stranku vylepsovat, skvalitnovat, atd. ....miesto toho aby nadsenci, ktorych nieco na tejto stranke spaja, ci je to laska k polovnym psom, k prirode, k zveri apod. hladali spolocne riesenie, alebo davali napady, sa tu hadaju ako male deti o uplne mimo temach..asi by sa mal kazdy z nas vlastne zamysliet, preco chodi na tuto stranku.. ◄ reagovať
pani, hadajte a dotahujte sa kludne dalej, ak vas to bavi, len ma do toho prosim netahajte :) Viem ze si to nemyslel zle Edu, ale s hawkom nechcem mat nic spolocne, ani len spomenut v jednom prispevku. Hehe, to si musel mat zachvat naivity, ked si to pisal, lebo v tom ti hawk neda za pravdu, ani keby ti ju tisic potvrdilo, uz len z principu...si myslim :) Skus ine meno, inu damu, ktoru nema v zuboch, alebo ktora mu pochvalila foto...mozno na tu ti povie, ze je pekna :D To ja len tak na okraj...ale inak, ten cechurikov napad sa mi celkom pozdava...skor som ale za samostatnu kategoriu s obmedzenim (ale s moznostou vymeny fotiek ak ostane zachovany limitny pocet) ako viac foto v profile. ◄ reagovať
hawk3 neboj na zverejnenie fotiek dievčat ktoré som fotil ja mám vždy povolenie :-) a nie len to :-) Z duše nenavidíš ženy púšťaš sa s nimi do hadok kritizuješ každú fotku kde je čo len trocha pekná baba . Je to cítit pod každou foto . Teda naozaj by ma zaujímalo akáže sa to žena tebe páči keď sa ti VanFCR nepáči tak máš isto vysoké naroky :-) No nebud suchár pridaj nejakú nech sa pokocháme aj ja dám jednu novú :-))))huaaaa rehooooot. ◄ reagovať
Danka to bola škoda pre mazať fotky pre takého člena ako je growler . growler ty ma chceš stále presviečať ,že to ukradnutie fotky ktorú si zverejnil v svojom profile je vlastne v poriadku a ušlachtilý čin. Porušuješ autorské práva a to i keď ju vyfotíš z časáku . Stale tu melieš niečo o pridavaní do profilu a pridávaní do galerie ,ale pravidlá nič take nerozoznávajú .Viem že chceš mať pravdu a dokazať mi to ! Ale nedokážeš lebu ju proste nemáš !!! Pravidlá píšu o pridávaní fotiek na stránku lovu zdar.