Ok - rozhodol som sa ;-) Edu a hawk3 - vás poprosím prestať sa hádať ;-) Čo sa týka fotky v profile čo spomínate vs. pravidlá. Z môjho pohľadu je mi jedno či je táto fotka poľovnícka, je to vaša fotka v profile, má vystihovať vás. Čiže ako jedinú podmienku k profilovej fotke je mať na ňu autorské práva. Inak či je alebo nie je poľovnícka mňa osobne netrápi. K celému problému: na základe pár názorov ľudí, čo sa zapojili do diskusie a po rozhovoroch s ľudmi, čo boli teraz cez víkend na LovuZdar.sk feste, som sa rozhodol, že budeme dodržiavať presne pravidlá tak ako sú napísané pri pridávaní fotky, a nebudeme robiť žiadne výnimky ani kategórie pre nepoľovnícke fotky. Fotografie zaraďovať do kategórií podľa popisu, ktorý máte tu
odkaz ale pridám ich aj, aby boli vidno pri kliknutí na Pridať fotku, aby bolo hneď každému jasné kde a aké fotky má pridávať. Ako tu už bolo spomenuté, ak dovolíme pridávať každému čo len chce, už to nebude o poľovníctve ale bude tu jedna nezaujímavá galéria fotiek. Každý kto prišiel na stránku vedel že tu nájde fotky venované poľovníctvu a prírode a keď klikol na kategóriu, vedel, že sa mu zobrazia iba také fotky. Teraz ako keby kategórie veľmi ani neexistovali. Čiže budeme znovu dodržiavať pravidlá, a nevhodné fotky budem musieť vymazať. Je mi jasné, že sa veľa ľudí bude na mňa hnevať a možno sem prestanú i chodiť, ale bohužiaľ je to potrebné. Ak by som to nevymazal, prestal by sem chodiť asi každý. A k návrhu cechurika: do profilu dorobím možnosť pridať pár fotiek, ktoré nemusia byť poľovnícke, budú charakterizovať osobu v profile. Ďakujem všetkým, ktorí sa k problému vyjadrili. A ďakujem všetkým za pochopenie môjho rozhodnutia. Myslím si, že toto je tá správna cesta ktorou by sme mali ísť.