Ak môžem za seba Hornet22...,tak skúste definovať bližšie tú skupinu ľudí,ktorí sem nepatria a teda ani ich fotky(lebo ja Váš vkus nepoznám,či ideme mazať fotky,komentáre podľa vkusu každého jednotlivca?).Za ďalšie...prečo by Admin alebo napr.aj ja mal mazať nevhodné komentáre s urážkami?Však to je prejav Vašej kultúry na verejnosti.Alebo tu má Admin alebo ja kontrolovať každú fotku,každý komentár a Vašu debatu?Alebo dokonca tu máme medzi vami dospelými ľuďmi robiť policajtov,či dokonca vychovávateľov?Ja myslím,že nie.Samozrejme odtiaľ-potiaľ s urážkami a ak to bude zachádzať príliš ďaleko treba Admina na konkrétne veci upozorňovať poštou,pretože niekedy ani zaslaný tip na foto nestačí.Momentálne mne svieti v správe fotiek cca.440 fotiek,na ktoré ste poslali tipy a hľadať medzi nimi fotky, kde sa debata zvrhla k osočovaniu je ťažké.Vtedy Admin bude riešiť previnilcov osobne.
Ja sa chcem touto cestou ospravedlniť,že neriešim tieto tipy,ale momentálne som dosť pracovne vyťažený a cez týždeň nemám vôbec čas riešiť tieto veci.V sobotu pracujem tiež a nedeľu by som rád trávil aj niekde inde ako pred pc.Akonáhle bude víkend upršaný a nebude nič na práci,určite budem mazanie fotiek realizovať,pretože niektoré veci hlavne v kategórii INÉ naozaj nemajú čo robiť.Mazať cca 440 fotiek nie je jednoduché,pretože to opäť spustí lavínu nepokoja na stránke a opäť si to "vyžerieme" my s Adminom (tie pošty a urážky niekedy stoja fakt za to).Čiže určite pred touto mazačkou dá Admin do úvodu stránky oznam resp. upozornenie nech si každý sám preberie fotogalériu a nevhodné foto nesúvisiace s obsahom tejto stránky vymazal.Po tomto oznámení určite mazať budeme.Týmto by som už teraz rád poprosil všetkých užívateľov,aby si svoje galérie prezreli a vymazali fotky najmä koní,domácich zvierat a miláčikov,áut,lesnej techniky,kvetov fotených doma a podobne.