Zdravím páni.
Myslím,že ty Admin by si mal byť až tá najkrajnejšia posledná možnosť, ktorý by mal takto nevhodné fotky mazať.Každý kto fotku pridá by mal byť za jej obsah zodpovedný a preto súhlasím s návrhom od Gabriela.Myslím, že sme sa už o tom bavili.Je síce pravdou,že sa bude diať aj to o čom píše Cilan,ale aspoň niečo treba robiť a vyskúšať.Myslím,že sa tým nič nepokazí a postupom času sa to možno ešte niečim doplní.
Gabriel- dávam Nepáči v drvivej väčšine na fotky úlovkov a takú poštu od tích x-ročných zasranov som dostal dva krát.Raz dostal jeden BAN a druhému som to pekne vysvetlil a pochopil aj,keď nebol na začiatku príjemný.Iním som to vysvetľoval pod fotkou.No vo väčšine nepíše nikto nič,len sa odbavia na mojich fotkách,najmä na tých,kde som odfotený ja alebo moja manželka.Asi tak nejak to poznajú všetci,čo hodnotia fotky aj negatívne.Takže dáš Nepáči za obyčajnú mazanicu,bez poľovníckej etiky,tradície,na ktorej je vidno iba krv alebo niečo obesené na strome, máš isto Nepáči aj ty,aj keby si mal neviem aké geniálne fotky a to nielen do tích x-ročných zasranov/ dnes napr. aj od 46r. zasrana/.
Ono my sa tu skalný zase vykeciame,príjme sa nejaké opatrenie,všetci to budú akceptovať a za polroka tu bude podobný problém,lebo tu bude zaregistrovaných o tisícku nových ľudí.Takže treba spraviť niečo,aby si toho boli vedomí aj tí,čo tu prídu za rok, dva,...