Hm... známkovanie 1-5 anonýmne(veľká zloba), potom páči-nepáči anonýmne(zloba) neskôr verejne(aj tak to nie je ono).Čokoľvek sa spraví stále to bude to isté a podľa mňa to nezmení ani žiadny fotokôš aj,keď je to možno fajn nápad.Prečo?Pretože 90% zaregistrovaných nemá ani základy fotografovania.Uvedomiť si treba jednu podstatnú vec a to,či je táto stránka venovaná len fotografií,fotografovaniu,hodonoteniu alebo nejakej foto súťaži alebo záľube,ktorá si vraví poľovníctvo a láske k prírode.Akekoľvek hodnotenie tu budeme mať,vždy to bude len zloba,zámienka niekomu ublížiť a dôvod na hádky.Ľudia na tejto stránke nehľadajú super bezchybné fotky.Chcú len pridať tú svoju,lebo majú na to možnosť.Chcú sa pochváliť svojim novým úlovkom,trofejou,zhodom a podobne,pretože je to stránka o poľovníctve.Takým je jedno,či je tá fotka z mobilu alebo neviem aká,hlavne že je tu na webe.Taký nemajú ani páru načo je tu hodnotenie Páči-Nepáči.Aj keď dostane fotka požehnane veľa nepáči,aj tak ju autor nezmaže sám,lebo si stále myslí,že je super.Pretože jednoducho lepšiu nemá.Všetky hodnotenia,ktoré tu boli a ktoré by tu mohli byť,boli a sú super,ale to by tu museli byť len fotky od Edu,Oriolus,Godi,Dudusko,Hodoň,atď atď atď čiže taký,ktorý tomu rozumie a nejaká tá kritika ho posunie vpred.Osobne mi je jedno,či tu bude hodnotenie akekoľvek,ale najradšej by som bol a to je aj môj návrh...zrušiť hodnotenie úplne...ponechať len možnosť komentovania.Veď sa len pozrime koľko ľudí tu dnes hodnotí?Hodnotia tu fotografi,ktorí boli v top10?Prečo nehodnotia teraz?Budú hodnotiť,keď tu bude fotokôš?Stránka je spravená veľmi jednoducho a preto je možno aj úspešná.Načo ju komplikovať?