dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
termovizia nocpix
ODIMON

aku zbran by ste poradili zacinajucemu polovnikovi? - diskusia

autor: tomko
pridané: 16.6.2009 22:50
zobrazení: 23 675
hlasov: 0
Chcel by som poradit aky kaliber by bol najvhodnejsi a zncka zbrane? dakujem

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Zobrazené 41-80 z 163
MSmarian
Ahoj, ja doporučujem kaliber 9,3 x62. Prasa nemá šancu ujsť.
lesnica1
edko-ale ak ti potom ujde prasa, budem sa ti smiať ja ;-)
Edu
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
namor676
To vieš že nie, veď píšem že občas mi to ešte pripomenie, keby som jej povedal pravdu už je odsťahovaná.
Edu
namor676 dúfam že si manželke nepovedal pravdu :)) Neviem ešte kaliber ešte vymyslíme .
namor676
Spomínam si, keď som si doniesol blasera domov ja, tak som sa s ním ,,hral" asi do 3 hod. ráno a na druhý deň mi moja lepšia polovička naznačila, trochu žiarlivo, že ho mám asi radšej ako ju : ))))) dodnes mi to v pravú chvíľu pripomína. Edu prajem Ti aby Tvoj deň D bol čím skôr, a čo ten kaliber neuvažoval si radšej 9,3x62
Edu
Marian ďakujem.
Edu
pavelb

výber je veľký !
pavelb
MS marian, Blaser- aký kaliber ?
MSmarian
Edu, ani nevieš ako moc Ti prajem aby si si splnil sen a kúpil Blasera. Keď som si ja kúpil Blasera, bol to nádherný pocit. Je to zbraň, ktorá Ťa nikdy neomrzí a nebudeš túžiť po nijakej inej. Je dokonalá. Teším sa s Tebou.
Edu
MSmarian na guľovnici Blaser je ťažko hľadať chybu . Práve preto je to guľovnica mojich snov . Aleee deň D sa blíži ! LaL zdar.
MSmarian
Edo, prebíjanie nemá chybu. Je to skutočne veľmi rýchle.
Edu
Samozrejme kto si kúpi Blasera a strelivo RWS EVO nemusí sa zožierať ,že si mal kúpiť niečo lepšie ! Naozaj som ešte nepočul vlastníka Blasera povedať na túto zbraň krivého slova . Ten rýchly záver má tiež navrch !
namor676
MSmarian tak, tak a stými EVO je to tiptop.
MSmarian
Je pravda, že skúsenosti s touto značkou nemám. Ja moc neexperimentujem, radšej stavím na istotu, preto som si kúpil Blaser. Predtým som mal CZ550, tiež dobrá puška, môžem doporučiť. Blaser ma viac oslovil a som s ním maximálne spokojný. Na poslednej pošovačke som mal možnosť rozprávať sa s dvoma poľovníkmi, ktorí vlastnia Blasera a tiež si ho veľmi chválili.
davidko
MSmarian..hlboko sa ti ospravedlnujem cena okolo 829,84 Eur..teraz by som bol rád keby sa vyjadril niekto kto má skúsenosti stou značkou.
MSmarian
Tomko, už si si kúpil nejakú zbraň?
canisdirus
.....slovenske Eurokoruny......
Edu
MSMarian :)))))))))))))))))))))))
MSmarian
davidko, kde žiješ? Slovenské Koruny už neexistujú. Od 1.1.2009 platia na Slovensku EURá.
davidko
zdravím..čo tak guľovnice rakuskej zbrojovky VOERE? vraj sú kvalitnejšie ako Rosler..cena okolo 25000 Sk
MSmarian
Tomko, pre akú pušku a kaliber si sa rozhodol? Ak by si chcel, predám Ti brokovnicu. Je trošku drahšia. Mám na nej veľmi kvalitnú orechovú pažbu.
MSmarian
Milanko, ak by si spravil preklep, nepoužil medzerník a pod., to sa dá pochopiť. Totálna ignorácia gramatiky sa pochopiť nedá. Neber to v zlom, skutočne nikto z nás nie je dokonalý, ak by si potreboval poradiť s gramatikou, rád Ti pomôžem.
iboo
milanko12 - páči, len prachy ešte nedorazili :-/
milanko12
MS marian uz si druhy co mi das pokutu zato?:)neviem ak si bezchybny hod kamenom :)
milanko12
iboo-co nepaci?sak je pekna nie?aj cena je delkom slusna
MSmarian
MIlanko 12, Tebe gramatika asi nič nehovorí. To tu pušku majú na streche predajne?
iboo
milanko12 - každý týždeň ju chodím obzerať, zaujímavý kúsok za 363€.
milanko12
IBOO-JA TI PORADIM V ZILINE NA PREDAJNI JE V KOMISE KRASNA ZA 300eu
Edu
odkaz
Edu
Iboo odkaz
iboo
Edu - keď už surfuješ, nájdi nejakú staršiu opakovačku v kalibri .22Hornet, s napináčikom, Ďakujem ;-)
milanko12
ferdo -:)sklanam sa...
Edu
Milanko ja viem veľmi dobre o čom píšem . Ty si proste myslíš ,že si majiteľ špičkovej zbrane obrovskej hodnoty . Pravda je však iná a Ty si ju nechceš stále pripustiť :) Keď sú napredaj na nete desiatky a možno stovky zetiek v cene 200 - 400 € a to komplet + optika a montáž ťažko predáš tú svoju za 1000€ . Zdá sa Ti to nelogické ??? Tvoje znalosti zbraní sú asi naozaj biedne keď tvrdíš ,že SAKO je lepšia značka guľovníc ako SAUER :) Nakoniec sa dozviem ,že tvoja zetka je presnejšia ako Blaser :)
milanko12
ferdo:) neviesc ocom pises:) blaser300Wm konecne mas pravdu
Blaser300VM
Milanko, bol som v hore, tak som Ti hned neodpisal na Tvoje "mudre" upozornenie. Rozmyslal som, co Ti napisat, ale prisiel som iba na toto: Skoda reci.
Edu
Treba správne používať google Milanko a všetko sa dozvieš :)
odkaz
Edu
Milanko ak nevieš používať google ako náš prezident tak ti rad prepošlem desiatky harabúrd tu máš ďalšiu za 380 za 300 stovky Ti ju rád predá odkaz /> Treba sa zobudiť Milanko je rok 2009 !!!
Edu
Milanko tvoj problém je uplne inde . Ja sa nikomu nepotrebujem pchať do zadku . Ty si proste chrobák truhlík
odkaz /> hlavne lacno :)
Ja som ti poslal link na guľovnicu za 400 € tak si ju kúp :))
odkaz /> tu máš ďalšiu haraburdu keď odpočítaš puškohľad tak je cena asi 200€ :
odkaz /> tu máš vysnívanú zetku za 9500czk
odkaz /> tu je tiež kúsok :)
odkaz /> tu je dalšia zetka :))
odkaz /> tu máš ďalšiu
odkaz /> to som nazrel iba do jedného bazaru . Tie ceny sú samozrejme cenami za čo Ti to ihned je vlastník ochotný predať . Cena ktorú dostane ponúknutú bude uplne inde . Aj Ty môžeš dať inzerát ,že predáš zetku za 1000€ alebo aj 5000€ problém bude iba v tom ,že ti ju nikto nekúpi :) Ale možno nájdeš blba :))
Sú ich v ponuke stovky len sa nejako nepredávajú :))))))))
Tak Ti prajem veľa šťastia biznisman :))
milanko12
blaser300WM-beriem ta za slovo a kludne mi napis kontakt na to kamarata ak je ta zbran v takom stave ako ta moja ja osobne ju kupim...ja nikomu nehovorim kolko ma zaco pytat prosim ta bud taky dobry a nehodnot nieco co sa ta netyka!blaser a davaj si pozor aby ti ten ferdo EDU nevliezol do zadku cely:)
Zobrazené 41-80 z 163

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.