Edu 28.7.2009 o 18:02
lovec84 ja som roky mal túto guľovnicu takže hodnotiť určite môžem . Nikoho tu nejdem hlavne zavádzať že brno 98 sa nerobí s napínačikom ani to že je od čz 550 nepresnejšia . Lebo to proste nie je pravda . Uplne normálna guľovnica za malo penazí veľa hudby . Na vzhľad veľmi pekná v orechovej pažbe . Takto vypadá celopažba :
odkaz /> takto s nátlačným hľadím .
odkaz /> a takto absolútne štandarta :
odkaz /> Akú obímku myslel Milank12 neviem . Ja som žiadnu vôlu nikde nemal . Napináčik bol jemnučký kultivovaný zbraň presná ! Montáží sa tam da okrem otočnej použiť celá rada napríklad i čz. Takže osobne nemám proti tejto zbrani vôbec žiadnu výhradu . V spolupráci s kvalitným strelivom je zbraň presná ako ktorá koľvek iná česká guľovnica.
odkaz /> takto s nátlačným hľadím .
odkaz /> a takto absolútne štandarta :
odkaz /> Akú obímku myslel Milank12 neviem . Ja som žiadnu vôlu nikde nemal . Napináčik bol jemnučký kultivovaný zbraň presná ! Montáží sa tam da okrem otočnej použiť celá rada napríklad i čz. Takže osobne nemám proti tejto zbrani vôbec žiadnu výhradu . V spolupráci s kvalitným strelivom je zbraň presná ako ktorá koľvek iná česká guľovnica.