dede, ked som napisal v srdci NP, znamena to, ze som si isty, ze to bolo v hraniciach NP (a nie v ochrannom pasme NP) a to bud 3. alebo 5. stupni ochrany (
odkaz). presna lokalita nie je az tak podstatna, nakoniec ani ju neviem pomenovat a ani ma vlastne nezaujimalo, ci konkretne na tom a onom mieste, lebo dotaz znel vseobecne, ci plati nejaka vynimka na polovanie v NP, v tomto pripade Velka Fatra, teda som tym myslel v 3. alebo vyssom stupni ochrany vseobecne, nakolko som naozaj bol v tom, ze tam je polovanie zakazane. btw. bolo to nedaleko Kralovej studni, podla vyssie uvedenej mapy jednoznacne v 3. alebo vyssom stupni ochrany. nebudem sa samozrejme pytat na 2. stupen alebo ochranne pasmo, kde mi jasne, ze taketo cinnosti ako polovnictvo, tazba a pod. tam su povolene.
A pri vsetkej ucte, do niecoho takeho, ze "skúšate tu niečo na poľovníkov" sa nenecham zatiahnut, netusim na zaklade coho ste tak vyvodil, ale kludne mi to tu z mojich prispevkov odcitujte, ale nebudte prosim ako WolfHunter, ktory v tom ma uz jasno a totalne zlyhal v argumentacnej rovine a hned ma obvini, ze som klamar presvedceny o tom, ze sa niekde pytliaci... Som vystudovany lesnik (LF TU Zvolen, kto by silou mocou chcel, viem mu to neverejnou linkou aj dokazat), mam absolvovane predmety polovnictva na LF u prof. Garaja a Kropila, strelecke skusky a velmi dobre si uvedomujem ulohy polovnictva, ale to pisem len na svoju obhajobu, ak by niekto chcel pouzit toto obvinenie proti mne. proti zmysluplnemu polovnictvu a normalnym polovnikom som nikdy nic mnemal.