WolfHunter 8.4.2020 o 17:38
V prvom rade si myslím že sa úplne nedomyslelo to obmedzenie všetkeho okrem pobytu v prírode...v praxi to znamená že pod týtmo pojmom si mnohý predstavujú realizaciu toho čo s rekreaciou nemá nič spoločné ale toho sme boli svedkami aj pred tým...avšak kladiem si otazku može zver za to že naši populaciu gniavi tato pliaga že ju vytrestáme tým v že tak citlivom období času kladenia a privadzania na svet potomstva ju pripravíme o to najdoležitejšie a to pokoj?...nie že by som hundral nebodaj branil niekomu v travení času v prírode ale takto po slovensky?!!!že vídať ľudí aj tam kde doteraz neboli že von sa ocitaju z donutenia taký ktorým niečo ako správanie sa po tichu nevyhadzovanie odpadkov nekladenia ohna nič nevraví?...kolký oprašili svoje stroje pretože policajti maju ine starosti aby sa vyblaznili na relly že to hučí z doliny do doliny...o psičkaroch ani nehovorím a neopovažte sa ich upozornit...nedávno som registrovala docenta balaža bol kontrolovat hluchane v tatrach samozrejme mimo vyznačenu trasu on je biela vrana on može a kolký toto využiju na to aby zase v lese niečo videli a nechapali a aby zase utočili samozrejme na koho no na nas polovnikov...obmedzil som svoj vyskyt v terene v tomto case nebudem tu zver stresovat este aj ja mam obavy ci sa to v niektorých revíroch vráti do normalu pretoze zase mnohy objavia teplu vodu ze lala tu sa da autom tu motorkou tu konom tu ráno s čelovkou atd ...na zaver... 7 člená rodinka v rojnici na zhodoch ...osoby neznáme ...ako si to vysvetlit vseci vedia ze sa nesmie a sak co sme v prirode lebo to dovolili lebo korona atd... ten virus je len dosledok prístupu mnohých roztopaše a pocitu nadradenosti snad nad všetkým...tolko moj pohlad