dnes je sobota,  21. marec 2026,  meniny má Blahoslav,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:49,  dnes západ slnka: 17:57
darujte 2 percentá pre podporu LovuZdar.sk
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Koterec, búda ... Ako na to ? - diskusia

autor: MiroSR
pridané: 8.8.2019 22:20
zobrazení: 3 478
hlasov: 0
Zdravím, starý koterec už doslúžil a chcel by som postaviť nový. Rád si nechám poradiť od Vás. Aký materiál použiť, čo na podlahu, veľkosť ? Niečo trvácne a zároveň pekné. Budem rád, ak by ste sem pridali aj nejaké fotky na inšpiráciu. Za každú radu a vychytávku budem vďačný.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
laik
Je to vec názorov, možnosti a ... Najideálnejšie je, aby to nebolo rušivou súčasťou okolia domu a ľahko čistilo. Viď. AJDINA rezidenci odkaz
Esty
Foto psej budy este pred namorenim a osadenim ochranych plechovych rohov
lukas01315
Foto voliery co som slubil
lukas01315
Nič zložité by som nevymyslal.. Ja mam podlahu zo smrekových dosiek 3cm hrube aj steny budu som aj zateplil ale zbytočne pes je v nej len občas väčšinou leží hore nanej konštrukcia je zo smrekovéj guľatiny a karí sieť pletivo by som určite nedával.. Volieru pravidelne umývam v zime drhnem snehom zatiaľ drží mame ju už 4r a určite ešte 4vydrzi a natreta je moridlom zajtra pridám foto
Viki22
Len nejaké základné rady: - materiál ideálne odolný, ale nie nebezpečný, ktorý by pes mohol rozhrýzť alebo sa na ňom inak poraniť, podlahu nie klzkú, ale aby sa dal umývať, - na búdu materiál, ktorý bude v zime držať teplo, resp. ideálne búdu zatepliť, - veľkosť záleží od veľkosti psa s či bude v koterci zavretý väčšinu času alebo len na pár hodín.
heimdall
Zdravím, ja som to u svojich dvoch Daxloch vyriešil takto, ak Vám to pomôže a inšpiruje.

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.