Diskusia ku každoročne organizovanému stretnutiu priateľov portálu LovuZdar.sk
Stretko LovuZdar.sk 2017 - Chcel by som sa spýtať či by bol záujem o stretko LovuZdar.sk v termíne cca koncom júna (piatok - nedeľa). Ubytovanie by bolo v Areáli Zdravia v Jedľových Kostolanoch ( viac informácií si môžete pozrieť na odkaz ) cca 15 km od Zlatých Moraviec. V tomto čase je už i napustený bazén, sú tam rôzne ihriská pre športové vyžitie. V sobotu je možné realizovať turistiku na zrúcaninu hradu Hrušov, v blízkosti je Kaštiel Topoľčianky, Žrebčín Topoľčianky, ... V sobotu by sme prenajali strelnicu na asfaltové terče v Obyciach (cca 8 km od ubytovania), uskutočnili by sme súťaž v streľbe i na asfaltové terče i pre deti súťaž zo vzduchovky. Bude k dispozícii biliardový stôl, laserová strelnica. Cena za ubytovanie (2 noci) a polpenziu (2x večera + 2x raňajky) je cca 35 €. V sobotu zabezpečíme na obed guláš. Mali by ste o takéto víkendové stretnutie záujem? Mám to začať vybavovať? Prosím na znak súhlasu = záujmu dajte tomuto príspevku hlas. Ďakujem.
Závaznú registráciu prosím potvrdiť do 31.05.2014.Samozrejme budú výnimky a situácie kedy to záujemca nebude vedieť.Ja však tak ako každý rok potrebujem vedieť reálne počty, ktoré musím nahlásiť majiteľovi penziónu. Takže ak je to len trošku možné prosím dodržať v závaznej registrácii horeuvedený termín samozrejme aj s uhradením poplatku. ◄ reagovať
VII. ročník Stretnutia priateľov LovuZdar.sk - "Brest ŽinčicaFest 2014" -
Priatelia, Vaše prípadné otázky k pripravovanému letnému stretnutiu. Akcia je zverejnená v sekcii "poľovnícke podujatia", kde sa dočítate viac.
posedíme i pospievame, napr. odkaz , aby sme boli IN k žinčici-festu :) ◄ reagovať
mna osobne velmi potesila ucast 60-nikov (zvara,tatanka) a pevne verim ze si este par krat posedime pri ohniku..... ◄ reagovať
Chcem sa poďakovať hlavne operak-ovi za skvelú organizáciu, za to že to všetko vybavil i za diviačika, takisto chlapcom z Čiech (pirko, fogl a faso) za prasiatko, personálu penziónu Brest za perfektné ubytovanie a veľmi chutne pripravené jedlá a všetkým zúčastneným za vytvorenie skvelej atmosféry. Bol to pre mňa nádherný víkend! Ďakujem vám priatelia! ◄ reagovať
.. že grandiflora. A poviem, že droga a myslím na ten kopec v pozadí :) ◄ reagovať
chýbal správca diskusie, ale chýbal aj Hliník, ktorý sa udajne odsťahoval do Humpolca
◄ reagovať
Nabel a nebude to náhodou tak, že ju ignorovali ignoranti ? :-o)) ◄ reagovať
soson, spravcovia tam pravdepodobne boli takmer kompletne. Skoda, ze ti ostatni tu super akciu neskutocne ignorovali. ◄ reagovať
Zdravím zo stretka, je tu perfektná nálada, počasie nám vyšlo, túru na Lysec máme úspešne za sebou, ... škoda že ste neprišli viacerí. ◄ reagovať
Prajem Vám všetkým perfektný víkend a dobré počasie. Snáď sa to raz podarí... :) ◄ reagovať