Tiež by som súhlasil so vznikom tejto kategórie, ale myslím si, že aj napriek fotkám spodných čeľustí budú vznikať rôzne hádky, pretože napríklad kritériá chovnosti srnčej zveri sú určené pre všetky oblasti Slovenska konštantne, čo podľa môjho názoru nie je správne. Ťažko môžeme porovnať srnca rovnakého veku, ktorý žije na Liptove a srnca napríklad z okresu Komárno.
Súhlasím
Sporko si optimista,ja skôr realista :-) Ale prečo nie...
ja s kategoriou kludne suhlasim.. a rad si precitam vsetky komentare a nazory.
aj keby myslim ze by to prispelo k zdokonaleniu informacii co sa tyka kritarii chovnosti
sporko - never tomu ze to ukonci tie zabo mysie vojnu.. praveze budu stale rovnake. ci so spodnou celustou alebo bez..
praveze si myslim ze by sa ludia nehadali ked sa dolozi foto spodnej celusti..vyriesi to zabomysie vojny a hadky
Jsem v hodnotitelské komisi více jak patnáct let,ne děkuji a už nepij
bez spodnej celusti by to nemalo vyznam...ale podotykam treba detailne foto spodnej celusti.mam napad navrhnem ta admonovi ako profika ktory bude mat vzdy konecne slovo k fotke a co povies bude platit co ty na to?Rudicek?:D:D:D
sporko čti pořádně.Psal jsem,že musíš mít trofej i se spodní čelistí v R U C E aby jsi mohl něco hodnotit. Podle fotografií to jde jen orientačně a to si mohu udělat i z fotek ve fotogalerii
findula citaj poriadne :Dja som napisal ze foto trofeje aj so spodnou celustov
Jak chceš něco posuzovat podle fotek.Když nemáš trofej i se spodní čelistí v ruce zase to bude jen odhad.Zase se budeme jen dohadovat jestli je mu šest nebo osum let
no podla mna by to tu mohlo byt taka kategoria...som za
no ako vidis v tej hadanke sa to akosi neujalo ale mozno preto lebo to ludia nepochopili na co presne kategoria sluzi.mne by osobne nevadilo keby sa v tej kategorii vyskytovali rovnake foto lebo by to bolo na iny ucel.... na ucel posudzovania...a samozrejme by tam musela byt detailna foto spod celusti
Teraz ma napadlo, že sekcia Hádanka bola robená na tento účel. Čiže ak máte niekto vhodné foto alebo video, pošlite a dáme to do hádanky. Tam môže každý vyjadriť svoj tip a názor bez ovplyvnenia ostatných. Nedalo by sa to riešiť takto?
Sporko1234 práve som chcel ísť dať anketu, tak ako sme sa bavili. No ma napadlo, či by sa toto nedalo realizovať v už existujúcej kategórii úlovky alebo trofeje, kde každý môže tiež povedať svoj názor a posúdiť vek a chovnosť danej zveri. Nie? Nedalo by sa to realizovať takto? Lebo ak dáme na toto novú kategóriu, tak sa budú tie isté fotky zobrazovať aj v kategórii úlovkov alebo trofejí a tejto. Neviem :(
Čo na to ostatní? Prosím vyjadrite sa! Ďakujem.
ja som za,mne tato kategoria chyba uz od zaciatku,dufam ze sa to zrealizuje
mne by sa to páčilo-celkom
tiez si myslim ze by to bolo fajn uz som to aj prehodnotil s adminom uz to len poriadne spropagovat
Je to dobrá myšlienka.Navrhoval by som aby bol k dispozícii odborník a ten by vysvetli podrobne a presne vek.Lebo v komentároch by podľa mňa každý písal iba odhad veku a aj podľa fotky je to ťažko určiť.Priložil by som ešte kritéria chovnosti.