dnes je piatok,  13. marec 2026,  meniny má Vlastimil,  spln: 3. marec 2026,  dnes východ slnka: 06:06,  dnes západ slnka: 17:45
huntingland.sk termovizia pixfra
Kniha návštev revíru - online manažér revíru

Stretko LovuZdar.sk - diskusia

autor: operak
pridané: 13.1.2009 8:58
zobrazení: 40 833
hlasov: 3

Diskusia ku každoročne organizovanému stretnutiu priateľov portálu LovuZdar.sk

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

Najlepšia odpoveď

admin
Stretko LovuZdar.sk 2017 - Chcel by som sa spýtať či by bol záujem o stretko LovuZdar.sk v termíne cca koncom júna (piatok - nedeľa). Ubytovanie by bolo v Areáli Zdravia v Jedľových Kostolanoch ( viac informácií si môžete pozrieť na odkaz ) cca 15 km od Zlatých Moraviec. V tomto čase je už i napustený bazén, sú tam rôzne ihriská pre športové vyžitie. V sobotu je možné realizovať turistiku na zrúcaninu hradu Hrušov, v blízkosti je Kaštiel Topoľčianky, Žrebčín Topoľčianky, ... V sobotu by sme prenajali strelnicu na asfaltové terče v Obyciach (cca 8 km od ubytovania), uskutočnili by sme súťaž v streľbe i na asfaltové terče i pre deti súťaž zo vzduchovky. Bude k dispozícii biliardový stôl, laserová strelnica. Cena za ubytovanie (2 noci) a polpenziu (2x večera + 2x raňajky) je cca 35 €. V sobotu zabezpečíme na obed guláš. Mali by ste o takéto víkendové stretnutie záujem? Mám to začať vybavovať? Prosím na znak súhlasu = záujmu dajte tomuto príspevku hlas. Ďakujem.
reagovať dať hlas

zoradiť
Zobrazené 401-440 z 1 439
darinka
a dokedy sa treba prihlásiť, resp. poslať euri na účet? uf ved to je ešte ďaleko...
findula
Je to dobrý termím
operak
Majko to mi je ľúto ja sa musím zmestiť do termínu, ktorý je voľný.Júl a august je obsadený.
majko82
škoda že zase autor nebral ohľad na nás kynológov , v tom termíne sú vrcholové kynologické akcie , takže sa nezučastním , zase :(
operak
Už Ti balím slovensko-český slovník nebudem riskovať že prídeš v říjnu :-))
findula
No tak já teda přijedu když zjistím do té doby co je jún
operak
Miesto stretnutia je na odkaz
operak
Akciu nájdete v poľovníckych akciách, mne to tiež nejde :-) Už som informoval admina aby mi to prelinkoval .Neviem kde je problém
premvadasz
Priatelia z Čiech, Moravy a zo Slovenska. Dovoľujem si Vám oznámiť že II.ročník stretnutia LOVU ZDAR HAVRANOVO OPEN bude v termíne 22 - 24 júna 2012. Tak ako minulý rok Vás všetkých srdečne privítame na chate Havranovo v Belianskej doline vo Veľkej Fatre. Vaša spokojnosť s minuloročným stretnutím mi vnukla nápad spraviť z toho tradíciu a som presvedčený že okrem "skalných" Lovuzdaristov príde aj veľa nových tvárí a virtuálne priateľstvá sa zmenia na skutočné. Stretko začíname príchodom do Havranova v popoludnajších hodinách a večerou. V sobotu plánujem obľúbený výstup na Borišov a zastavenie sa na Borišovskej chate. Večer opekačka, grilovačka s voľnou zábavou. Akciu ukončíme nedeľnými raňajkami. Cena oproti minulému roku sa mierne zvýšila z 30 na 32 €. Musíme to akceptovať a verím, že nikomu to nenaruší rodinný rozpočet. Čiže celý pobyt 2x nocľah, 2x raňajky a 2x večera je za 32 €. Návštevníkov od soboty bude pobyt stáť polovicu, t.j.16 €. Účasť tak ako minulý rok považujem za nádejnú zaregistrovaním sa pod oznamom, za potvrdenú však až po prijatí poplatku na môj účet 6031945012/0200. Či to bude na jednu alebo na dve noci je na Vašom uvážení. Prípadné otázky odpoviem v diskusii k tejto téme. Teším sa na Vás. operak
pepies
Rudo,Jaro kliknite si na lavo akcie a listujte dole a tam najdete propozicie.
orol
Ani ja :-o))
findula
Jsem jen hloupý horár na odkazu jsem nic nenašel
Hirko2
som v holandsku :(
ado28
pepies to nie ty prísť musíš :) :)
kaso79
Pekna akcia, pekny plan, pekna chata, pekne miesto..skoda ze je tam jedna akcia. Ale ak sa podari aspon na jeden vecer pri ohniku by som dobehol ;)
goret
Nezabudnite do správy pre prijímateľa uviesť svoje meno. Ja som to vylepšil, že som ako variabilný symbol použil moje mobilné číslo (posledných 6 významných číslic), aby ho prijímateľ mal po ruke.
pepies
žial asi tento ročnik budem musiet vynechat lebo my nevyhovuje termin :O(
ado28
Ja predbežne prídem :)
operak
V. ročník Stretnutie LOVU ZDAR HAVRANOVO OPEN 2012 II.ročník -

Priatelia ak máte otázky, návrhy k pripravovanej akcii prosím píšte. Viac o mieste stretnutia a termíne stretnutia, kde sa môžte prihlásiť sa nachádza tu: odkaz>

operak
Franto chýbal si... Ak bude záujem, na rok spravím repete a si vítaný :-)
patrol
Tak jak sleduji fotky ze stretka, tak mám slzu na krajíčku, že mi vážné důvody zabránili na poslední chvíli dorazit také mezi vás. Snad se ještě budu moci setkat z dobrou partou kamarádů v zeleném tam u vás v krásné přírodě na příští podobné akci.
Alda
je mi lito, ze jsem se nemohl zucastnit, snad priste. ale je videt, ze jste si to moc uzili, a to je dobre:-) zdravim vas...
Edu
Ešte raz sa musím ospravedlniť Maťke ,ktorej som slúbil ,že prídem . Nedalo sa a zistil som to neskoro . Každopádne verím ,že ste sa zabavili uplne super ako vždy .
Edu
ospravedlnujem sa . Myslel som ,že vás prepadnem ,ale dosť nepríjemná situacia mi nedovolila ): .
admin
Chcel by som sa poďakovať všetkým zúčastneným (bolo nás 32) za to že prišli a vytvorili skvelú atmosféru. Som veľmi rád, že som spoznal ďalších skvelých ľudí, bol to pre mňa nádherný víkend. Možno i krátky ;-) pretože s niektorými som sa ani nestihol poriadne porozprávať - možno nabudúce. Ešte raz veľká vďaka všetkým. Chcel by som sa poďakovať i operak-ovi za zorganizovanie a teším sa na najbližšie stretnutie s vami.
goret
práca šľachtí ... aj admina :)
Hekler
no to si dopadol, admin stránky a musíš chodiť do práce, ešte že nemusíš aj pracovať...
admin
Ja prídem pravdepodobne až okolo 18:00. Musím ísť totiž zajtra ešte do práce :(
lubooo44
Ja som taky zbalen a začínam mať cestovnu horúčku neviem sa dočkať.
Carpin
Tak. Materiál naložen do auta a po nezbytných ranních procedůrách vyrážím směr stretko. Odhaduji, že dorazím okolo 15.hodiny (cestou mám zastávku v Senici). Těším se na Vás všechny!!!
MatkaLC
Marek všetky ktoré tam budú sú zadané, na výber teda nebude...ale snáď sa zatúlajú nejaké turistky :D
marekpri
Matka, budeme to mať ťažké. Podľa zoznamu zúčastnených, veľa lani nebudeme mať :D
MatkaLC
Hekler:) aj ja mám ten pocit, keďže chatár dnes odchádza mimo a chatárka ostane sama :)
Hekler
ach jaj, rujné počasie a chatárka, to nedopadne dobre ... uvidíme
operak
Hlásim sa Vám z doliny trošku nám tu dnes prší je také rujové počasie,keď sa ozve jeleň ani sa nebudem čudovať.Pevne verím že nikto nie je "z cukru" a neodradí ho to :-)Admin pridal mapku kde je všetko jasné,upresnenie Fatrana i situačná fotografia Goreta je super.Čakám Vás od piatka doobedia.Do videnia v Havranove a Orlovi ďakujem-e za prianie :-)
admin
goret vďaka za foto.
goret
takto vyzerá začiatok našej doliny odkaz , fotené je to zo Skaly, pod ktorom je konečná autobusu. Spod Skaly do Havranova je to cca 9 km po ceste.
orol
Účastníkom stretnutia Lovu zdar želám veľa pohody a zdarný priebeh akcie. Lesu a lovu zdar.
admin
Môže byť ... ja som mal zapnutý pohľad google earth a tam to ukazovalo presne na chatu havranovo ... snáď sa ale už od toho B nedá zablúdiť ;-) Vďaka za upresnenie.
fatran
dobre si to označil len za to B čko treba ísť ešte asi 4 km stále po hlavnej doline nikde neodbočovať
Zobrazené 401-440 z 1 439

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.