dnes je sobota,  11. apríl 2026,  meniny má Július,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:06,  dnes západ slnka: 19:28
termovizia nocpix
ODIMON

Lutz Möller KJG - diskusia

autor: ypsilon
pridané: 25.7.2017 15:04
zobrazení: 7 236
hlasov: 0
Zdravím, oplatí sa zháňať a vyskúšať túto strelu pre kaliber 7x64 zbraň CZ 550 ebony? Vďaka

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
micada
Ak by niekto chcel zostali mi do.308 70ks MJG keď tak správa
ypsilon
Reakcia na príspevok od mau53r, 31.12.2023 o 15:08
Vďaka, bonboniéra radosti dorazila
miso243
Reakcia na príspevok od ypsilon, 31.12.2023 o 20:10
Vytvoríš si v danom obchode účet, vyberieš tovar a uzavrieš objednávku. Zaplatíš kartou alebo prevodom. Ak je tovar skladom posielajú behom pár dní. Poštovné nie je najmenšie tak sa viac oplatia väčšie nákupy. Z Grauwolf som bežne objednával ale prestali posielať tovar vyrobený mimo EU. Z Johannsen som neobjednával ale je to renomovaný obchod, nemusíš mať obavy. Problém býva len s tovarom čo nie je skladom, dodacie lehoty sa dosť líšia. Občas sa stalo, že som radšej zmenil objednávku ak to dlho trvalo. Alebo skús na Slovensku - myslím Jedlička v Zelenči mával skladom
ypsilon
Nikdy som tak neobjednával, neviem čo to obnáša, respektíve sa toho kúsok obávam
miso243
Reakcia na príspevok od mau53r, 31.12.2023 o 15:08
Dovezie to zrejme DHL-ka. Johansen posiela aj na Slovensko rovnako ako aj Grauwolf (mimochodom MJG a KJG držia aj oni)
mau53r
Reakcia na príspevok od ypsilon, 31.12.2023 o 11:39
odkaz Uz len niekoho kto to dovezie.
ypsilon
Zdravím páni, vedel by mi niekto pomôcť zohnať strely MJG diameter 308? Chcel by som to do 30R blaser... ďakujem za každú odpoveď
pepies
Reakcia na príspevok od Jager68, 29.6.2021 o 13:50
Majú aj v pár kalibroch aj hotové strelivo.
Jager68
Reakcia na príspevok od pepies, 29.6.2021 o 11:48
Peter ja som nasiel len strely..idem pozriet ci aj hiotove naboje maju....
lubo123
Reakcia na príspevok od pepies, 29.6.2021 o 11:48
Aj tebe ďakujem pepies, včera som si pozrel ich stránku a majú aj môj kaliber takže problém vyriešený.
pepies
Reakcia na príspevok od lubo123, 28.6.2021 o 17:44
Lutz möller síce zomrel ale jeho dcéra pokračuje a predala licenciu Reimer&J ktoré vyrába pár druhov nábojov so strelami MJG 5 gen a ponúka strely na prebijanie aj keď cena je vyššia. Vývoj už nebude pokračovať ale ponúkajú to co je dobre a overené.
lubo123
Reakcia na príspevok od jand, 28.6.2021 o 18:49
Ďakujem za tip, mjgčka mi už dochádzajú.
jand
Firma Reimer johansen Nemecko ponúka strely pod názvom Splinter Crown alebo Splinter Tip od Geschossmanufaktur ako pokračovanie striel od LM ja som u nich minulý rok kúpil ešte pôvodné strely od LM 8 aj 9,3 mm
lubo123
Reakcia na príspevok od pepies, 28.6.2021 o 15:39
Lutz Moller pred rokom zomrel.
pepies
Reakcia na príspevok od mako747, 28.6.2021 o 15:36
Jedlička vozí originál komponenty od lutz möller Kjg a mjg. Predáva aj strelivo od SAX.
mako747
Reakcia na príspevok od ypsilon, 26.7.2017 o 11:59
Jedlička nevozí originál KJG od Lutza Möllera ale vozí muníciu , ktorá má síce napísané KJG ale strely nie sú originály od Möllera. Sú to strely a aj munícia od firiem SAX a SCHNETZ s nimi niekedy Möller spolupracoval a už dávno sa ich spolupráca skončila. a kvalita origginálu od LM a SAX SCHNETZ je dosť rozdielna.
ypsilon
Vďaka za informácie
pepies
Myslím že to strelivo uz nezozenieš lebo sa nevyrába iba strely aj z hotovymi MJG ma problém a dovozca vozi tiež iba komponenty vyskúšaj zavolať do Zelenča p.Jedlička a budes mať relevantné informácie.

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.