Na Suzuki Jimny (mělo najeto 35.000,když jsem ho kupoval)jsem najezdil cca.130.000km.Celkem dobré v terénu,ale absence uzávěrky byla někdy znát.Není to na tahání vozíků, 1,3 není moc silná a je potřeba používat redučku.Náhradní díly:-)) - náboj předního kola (4x4) jeden-CZK 10.000,--,přední poloosy cca.CZK 20.000,--(ty jsem neměnil:-)),chladič v náhradě 4.500,--,oplastování prahu 3.500,--, přední brzdy 5.000,--,zadní 9.000,-- (komplety),spojka 11.000,--, ložiska už si ani nepamatuju.Ceny autorizovaný servis.Každopádně dobré auto pro jednoho,flintu,ruksak,psa,popřípadě 2q kukuřice.Nejvíc co jsem vezl byl jelen (3roky),pes,dva chlapi s flintama napředu.V hlubokém sněhu,vzhledem k tomu,že Jimny je lehký,rád zůstával nabřichu,ale stačilo vozit lopatu.Kvůli prostoru a taky pohodlí jsem přesedlal na Toyotu Hilux-nová,tak teď chodím trochu víc pěšky:-))/lesník/,protože 2,7tuny,cca.5m délky a lehký zadek v těžším terénu není nic moc.V hlubokém sněhu lepší než Jimny.Mám najeto 25.000km a tahat mě musel traktor akorát jednou:-)).Vozím i teď řetězy,které jsem použil zatím dvakrát:-)).Spotřeba Toyota cca. teď po výměně olejů a filtru cca.9,5litru kombinovaná (sem tam i uzávěrka).Jimny 8l.A Edovi záruky:-))).Na Toyotě jsem za chvilku roztrhl manžetu poloosy a zohl spojovací tyč řízení:-))/komplet 7.000CZK a ikdyž je to nové auto v záruce,tak na takové poškození se záruka NEVZTAHUJE,takže se musí všechno platit ze svého, což bude platit určitě i DACIE DUSTER:-)))