termovizia nocpix
dnes je piatok,  24. október 2025,  meniny má Kvetoslava,  spln: 5. november 2025,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 16:36
Kniha návštev revíru - online manažér revíru

Terénne auto pre poľovníka - diskusia

autor: off riso11
pridané: 13.12.2008 22:25
Každý z nás navštevuje revír na nejakom tom aute. Podľa Vás aké auto je najlepšie do hory a aké máte s ním skúsenosti???
počet zobrazení: 245 232
počet hlasov: 7
okruh tém: voľná diskusia

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

off dusanbe, 27.3.2015 o 20:09

Najlepšie je ak má človek zdravé nohy.

dať hlas príspevku | počet hlasov: 41

flinty.sk

komentáre

zoradiť
zobrazené 761-800 z 1117 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off lesny muz, 7.1.2012 o 18:05

odkaz odporúčam pozrieť až do konca:-) a najlepší je Gaz 69..... odkaz ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off Edu, 7.1.2012 o 17:40

3006sprg nepredávam sú totiž vypredané a novú by si si musel pekne dlho počkať .Samozrejme že pajero bude v teréne lepšie nikdy som netvrdil že nie . Vagon je trocha priťažký to je fakt . 6 ročné auto je po životnosti a začína si žiadať veľa opráv . Cena je zhruba 5 x taká ked ho porovnám s novým suv duster .Spotreba 2x či tri krát taká. Lebo porovnávať 6 ročné auto s novým nedáva logiku. 6 ročný duster sa tiež nebude predávať za 9900€ :-D ako nový . Aj keď som zažil i žartovnú dobu keď sa dala dvojročná škodovka predať za cenu novej :-D ba i drahšie odkaz nechcem porovnávať neporovnatelné duster nie je kategoria ako pajero. Môžeš ho porovávať so škoda yeti napríklad . ◄ reagovať

off subaru, 7.1.2012 o 16:52

Vyborne Edu. Hessensky lesnici. Kde najvyssi kopec nedosiahne ani 1000 metrov nad morom. V hessenskych lesoch sa viem v pohode pohybovat s octaviou Scout. Na to nepotrebujem Dustera. Asi sa na nivach skutocne schovavaju, aby si im nejakeho dustera neodporucil. Sorry tvoje argumenty s dustrom pokrivkavaju. Neodsudzujem duster, ale stale to bude rumunsky kram. A mozu do neho zabudovat aj diely z neviem coho. ◄ reagovať

off pavelb, 6.1.2012 o 22:10

NOFI - po zhliadnutí "Tvojho " videa začínam fandiť tomuto autu /DASTER/ ◄ reagovať

off nofi, 6.1.2012 o 21:11

Opat pre zaujimavost, poradie top off road suv v usa (daleko od sk reality a financnych moznosti asi vacsiny z nas). I ked som videl zopar dovezenych slusnych americkych hlavne jeepov v terene prerobenych na plyn- neviem ci legalne.: odkaz ◄ reagovať

off motaq, 6.1.2012 o 20:05

finko velmi dobra volba, len pozor na EDUa ta tvoja hiluska urite bude at min 2x taku spoteebu aku duster a iste ze neprejde takybteren ako duster a o kmfort jazdy ani nehovorim :-D ◄ reagovať

off motaq, 6.1.2012 o 20:02

Edu len jedna vec k nemecku 85000 to je cislo a kolko je nemcov 80 000 000 aoebo kolko je to percent a kolko sa v nemecku preda aut rocne??? ◄ reagovať

off nofi, 6.1.2012 o 19:50

Test dacia duster aj v teréne, nie som jej zástancom, možno keby som ju vlastnil :-)) (len pre zaujímavosť): odkaz ◄ reagovať

off horarik01, 5.1.2012 o 23:48

Ľubo s takou výbavou nemusíš chodiť do terénu,terén príde ku Tebe.:D))) ◄ reagovať

off 3006sprg, 5.1.2012 o 23:44

edu zacinam mat pocit ze tie dacie predavas... z hovna bic neupleties, ak ma clovek 15 tisic na auto na polovacku tak uz si radsej kupi nejake 6 rocne pajero a urobi na 100% lepsie ako keby kupil nejakeho dustra...nehovorim ze duster je zly ale urcite sa nemoze porovnavat s nejakym Geckom alebo pajerom... ◄ reagovať

off Edu, 5.1.2012 o 23:40

finko toyota hilux nie je suv za 10 000€ má iný výkon samozrejme i inú spotrebu a tiež inú kvalitu v tom lepšom slova zmysle . Do terénu postačuje aj aro 30 ročné všetko je to o nárokoch a finančných možnostiach . V Nemecku sa predalo 85 000 dacií práve v tejto krajine sa dustre najviac predávajú . Snaď to bude tým ,že v Nemecku nie je toľko bohatých ľudí ako na Slovensku možno preto si kupujú dácie :-D odkaz Opakujem ,že som nikdy netvrdil ,že dácia naloží naozajstným offroadom to je iba scestná myšlienka inzerujúceho podnikateľa živiaceho sa inzerovaním predražených puškohľadov . Blaser :-D