Tak som zbehol prehladat garaz a ako na potvoru som nasiel napodobeniny len od Zeissu Victory a Swara Z6i :-) /A ze su to naj puskohlady na trhu, to predsa vie aj taky katalogovy guru a velmajster internetovych odkazov ako ty, ci?! :-)) /.
Za svet sa mi nepodarilo vyhrabat ani jednu napodobeninu nejakeho poriadneho Carll zeiss conquest 3-9x40, co je momentalne u teba "jak sa hovorí - najvačšá bomba fčil" na vecer. Aby som mal uplnu istotu, kukol som aj k susedovi do garaze....ako na potvoru u neho tiez ani Duster, toboz Conquest tam veru nemal, len nejaky podozrivy Land Cruiser, kde sa na zadnom sedadle povaloval Blaser so Swarom, tu volaco nebude s kostolnym poriadkom. :-D
Netrap sa ty nic Edu, pomalicky, ale isto splhas na najvyssiu uroven i-netoveho "vsevedka" (koniec koncov, co vsetko je mozne cakat od experta tazkeho kalibru, ktory chce porovnavat terenne vlastnosti maleho SUV s offroadovymi autami a este ho aj stavia na piedestal - alebo vies co? Povedz rovno pravdu, v Hesensku ta prvykrat odviezli na niecom s pohonom 4x4, tak ta Duster ocaril,vsakze? Este aj spotrebu ma genialnu, skoro je az cudne, ze vobec ubuda palivo z nadrze..... inak keby si sa fakt nudil, tak potrap tvoj oblubeny Google a skus si zistit, co tie skratky, ktorymi tu tak pracne operujes vlastne znamenaju a co tie systemy v skutocnosti robia, fakt skus, budes prekvapeny. Ako bonus sem mozes hodit zaplavu odkazov. Ak si s tym neporadis, obrat sa na motaqa. Sice sa uprimne snazi, ale na teba to ako obvykle moc nezabera, holt katalogove info nepustia). Pozri, talent na zabavanie mas, tak v tom pokracuj, obecenstvo to oceni a zbytocne nim na mna nemrhaj. :-) Neuvazoval si aj nad takou moznostou - co tak zalozit si vlastny web, napr. edu-poradi-vsetko.com, nepozdava sa ti taka perspektiva? Na uvodnu stranku umiestnis vystrahu "Obsah nebude zodpovedat skutocnosti" a si z obliga. :-)) Zakladne rozdelenie stranky by som si dovolil odporucit napr. "Najlepsie auto do lesa v Hesensku" (napoveda - momentalne Duster 1,5 diesel, to vie predsa kazdy prof. lesnik.Ozaj, co si to predtym ospevoval?), "Najlepsi puskohlad na vecer" (napoveda Carll zeiss conquest 3-9x40, dostanete v kazdom eshope v US, uz ho len nejako prepasovat na SK, najlepsia cena je predsa bez cla a DPH), "Najlepsia najlacnejsia puska" ....... a pokracovat v podobnom duchu :-D Tak smelo do toho!