Xwolf ty si riaden..Ten Jeep Wrangler kamosa je auto jeho sefa,hobby auto X-te v poradi,ktore jazdilo ako safranu.Malo 80tisic po 12rokoch,lebo stalo viacmenej garazi.Smrdi novotou,dostavalo poriadny servis bohateho dochodcu rakusana podnikatela.Kamos mal stastie, robi v Rajchu v jeho firme,takze poznal historiu auta.Mohol by si vediet,ze na zapade nie je nezvycajne,ze solventnejsi ludia maju aj po tri auta (vikendove,hobby atd.).Je to legenda.
S tym landoverom resp. range roverom.Bola to taka hranata krabica.Typka som videl v noci raz v zivote a neriesil som typ,logo atd.Viem jedno ze Land rover je vyssia trieda.Mozno to bolo co vravis,typek tvrdil,ze mas vankuse,nepatral som.Zapadol cestou s polovacky ked ho suchlo do betonoveho rigolu plneho snehu a rano ho museli tahat dva traktory.Bolo skrizene,odhlacene kolesa sa beznajdejne tocili na zasneznej asfaltke(ziadne zavierky,nic!) a tie v rigole ani trt.10ti chlapi sme ho nevedeli vyhojdat z toho rigola.Hanba tomu autu,bol na posmech dedincanom.
Mylis sa s tymi chlapcami od operatora,keby si videl kam na kopce sa vystveraju s technikou,generatormi,nahradnym zelezom(a najma zlezu dole,vies sam ze to je najtazsie) k zakladnovkam pri zasahoch v blate alebo snehu v kadejakych kalamitnych stavoch(napr. taka specialitka Krizna nad Bystricou,tak pustis do gati,ked sa zacnes suchat po blate pri 45% stupani z 2.5tonovom kolosom a brzdis aj ocami).Moj zlaty to neni nejaka Blava,Karpaty,alebo trencinske hole.Mohol by si vediet,ze ked vypadne zakladnovka operator straca desatisice,takze musia mat dobru techniku,na tych inkach by vela neopravili.Maju specialne skolenia na offroady kadekde po rakusku,takze asi musia vediet ako zapinat 4x4,zavierku a zvladat techniky jazdy v terene.Si uplne mimo.
Aj keby som mal milion nekupim si imagove X5 na to aby som doskriabal lak.Neboj sa aj taky zbohatlik musi zarobit nejaky ten stotisic aby si mohol zoservisovat premiovu znacku.Mas vobec paru co stoji taky vankus na X5ku,alebo vstrekovac,turbo,elektronicky tlmic?Su to statisice v korunach.Ked sa zastreli jelen a mas plno chlpov a krvi tak ta chcem vidiet ako to nakladas do X5ky z kremovou kozou a interierom haha.
Ja si radsej najdem toho wranglera v Rajchu a usetrene dam to toho benzinu.Tych 15 litrov ma neboli,ak mam dalsie auta v garazi na cesty.Ale holt kupuj.Jasne ze take Gecko je Gecko,ale aj keby som tie volne peniaze mal tak ich radsej precestujem,alebo investujem inde...