amg v zime to zralo pri jazde do kopcov tak okolo 14/15l(nie extremny teren aby ma zase Xwolf neukamenoval) a spravne uvazujes,cim menej elektroniky tym lepsie.A da sa tam dat splynovac,len treba ratat z menej HP.Koncept wranglera sa rokmi nemenil a tie nove maju akurat luxusnejsi interier,strechu,myslim palubovku,CDcko a modernejsie creva okolo motora.Ten ma aj ten zelezny ram,cize opres o strom a netrapis sa.Sem tam aj skocis a nemusi ta trapit ci odtrhnes napravu,alebo prepichnes vankus za 100tisic.Uvediem dalsiu vychytavku Wranglera(nech sa Xwolf roztecie na kolomaz).Wrangler nema na predku homokineticke klby,ale nestandartne dve ucha zapadnute v sebe(neviem ci existuje nejaky offroad s podobnym systemom).Toto umoznuje zalomit predne kolesa do dost ostreho uhla.Vysledok je mimoriadne kratky polomer rejdu a kratky wrangler sa otoci doslova hockde.Pani nestalo sa vam,ze dalej to jednoducho uz neslo,uzka zvaznica,na jednej strane priepast a co teraz,ako sa otocit?Cuvat dialku v neprehladnom terene hm?Wrangler je aj vrtky haha.
A presne moja rec,ak to potrebujes iba na jazdu do hory a mas dalsie auto,tak nejake Eduho strasiaky o tisickach Eur na Phm su nepodstatne.Ja vravim nech ma wrangler aj 15r a je v dobrej kondicii tak za nejakych 7000euro niet co riesit.Tento jeep bol v rakusku servisovany,takze sa na nom nesetrilo.Napisem viac na sukromnu postu.A odkaz EDU,uznaj ta tyckova naprava na dusteri je hrachovina,neverim ze to vyzdrzi tazke zaobchadzanie v terene a zabudni na zaruku,ked ju ohnes na nejakom kypti pna.Potom co olejova vana?Je nejak chranena?My davame 5ku dural pod motory.Uz som videl nejeden steceny offroad co ostal visiet.Dam ti taku modelovu zvaznicu,skus sa vyskriabat na Kralovu studnu do 1300m na jar ked mas tak 20 cisel snehu sem tam na Dustiku:)