ferko, vieš dobre, že to nie je osobné. no pomenoval si nejaké vytváranie "nedobrých" komentov a že nás niekto podľa nich hodnotí. nikto nič nepodsunul. a že ľudia na to reagujú po svojom? nuž a ako ináč majú? "šéfstvo" spk je banda, ktorá si robí čo chce a nedáva o svojej činnosti žiadne informácie. a uisťujem ťa, že to, čo sa popíše v reakciách na aspoň nejaké info, ktorá sa získajú napriek štbáckej technike utajovania, sú prispievatelia mierni. lebo tá skutočnosť po rozkrytí asi mnohým vyrazí dych. takže nemôžem prijať názor, že si sami škodíme. pretože aj tí naši "oponenti" môžu svojím tlakom pomôcť! len nech sú dôslední!!!!! .... a z komára slon? môj názor je, že žiadny komár nie je, len slon... zveličovanie? nuž ako vieš, že niekto zveličuje? poznáš skutočnosť? že spk je nelegálna, to dnes už hádam nepochybuje nik. že podporuje nezákonnosť tiež. len maličký príklad: Bratislavská organizácia spz nie je organizačnou jednotkou spz, ale samostatná právnická osoba. takže ani jej členovia nie sú členmi spz. má uzavretú poistku??? no nemá.... a toto platí aj pre ďalšie takéto organizácie. sú opk organizačné jednotky s delegovanou právnou subjektivitou? no nie sú. a rozmeň si to na drobné voči trestaniu, alebo prenesenému výkonu právomocí.... no a vieš koľko opk je mimo spk? teda, aby si rozumel, sú riadnymi právnickými osobami!!! ich činnosť je tým pádom naprosto nelegálna a podľa mňa vykonávajú činnosť, ktorú možno v právnom štáte označiť za trestnú!!! a môžem ti tu vypisovať na tri strany takéto veci, ktoré sú jednoducho skutočnosťami, listinne preukázateľné veľmi ľahko... naozaj si myslíš, že nejaký komár???? aj tieto autá, to je len svinstvo za naše peniaze. ešte raz: načo je komukoľvek z spk tereňák? úradujú hlboko v horách? spk vykonáva právo poľovníctva? no nie... aj keď niektoré opk sú poľovnícke organizácie.... domysli túto poslednú vetu sám, aby som tu nebodaj nerobil slona....