dnes je sobota,  21. marec 2026,  meniny má Blahoslav,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:49,  dnes západ slnka: 17:57
huntingland.sk termovizia pixfra
Kniha návštev revíru - online manažér revíru

trimovanie psa otazky - diskusia

autor: semo444
pridané: 12.3.2015 10:36
zobrazení: 3 035
hlasov: 0
Chcel by som sa informovat o trimovanie psa v okoli Sabinova alebo Prešova. Aky cas pred vystavou psov treba vytrimovat- mam jazvecika. Nepoznate niekoho v mojom okoli kto by mi ho vedel vytrimovat na vystavu. Dakujem

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Zuzka-Z
Presne tak,6 týždnov pred výstavou,takze ak ides do Dvorianok,vytrimuj okolo 3.4..
tibor112
...ta to chlop z valalu,nema čas čitac po sebe bo čas ta to su peneži,všakže Paľo.A kdeže je tá výstava? Prajem Vám obom dobré umiestnenie.
heimdall
človeče...to aj čítaš po sebe čo píšeš? Tvoj slovenčinár by bol na teba skutočne pyšný.
semo444
V nojom Leopard ide o dratosrsteho jazvecika a cital som googl ale tam som sa dozvedel ze 6 tiznov pred vistavou vistava je 17.5.2015
hamr
...zdravím,neviem o akého jazvečíka ide,(hladkosrstý,drsnosrstý,dlhosrstý a i.),pretože prvým dvom stačí pravidelné česanie a kartáčovanie a trimovanie je zaležitostou prevažne terierskou,ale ja by som sa spýtal strejdu guuugla na veterinarne ambulancie vo svojom okolí (časť z nich poskytuje aj upravy srsti.
semo444
Zdravim tak nikto mi nic neporadi nevie my niekto poradit aspon kolko pred vistavou treba trimovat dakujem .

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.