dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
darujte 2 percentá pre podporu LovuZdar.sk
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

BRNO COMBO -Brno 800 skusenosti - diskusia

autor: Jozefff
pridané: 14.2.2015 21:02
zobrazení: 23 862
hlasov: 0

je to novinka mete niekto z touto zbranou skusenosti??? Dakujem

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Zobrazené 1-40 z 66
lovecmiro
Ma niekto niake nove skúsenosti ?
martinxl
Combo vs. Sabatti - Žiadam o radu majiteľov alebo niekoho kto má skúsenosti s guľobrokmi Brno Combo a Sabatti forest ST.Zaujímam sa o kozlicu v tejto cenovej relácii v rážach Combo .308/12 a sabatti v .308/20
keke
S combom maximálna spokojnosť z mojej strany.Doslova kde dám bodku,tam ide guľa.Ľahučká presná flinta bez spätného rázu.Hneď od prvého momentu mi sadla.
jouregen
BRNO 802.1 8X57JRS POSTREHY KVALITA ap.
simon
stelovacie šroubiky su zaaretované tj. pritlačené kolmo dalším šroubikom, takže ked ideš nastrelovat tieto aretačné šroubiky povolíš ,štelovacím šroubikom dostaneš počas nastrelovania gulovú hlaveň do požadovanej polohy a potom aretačné šroubiky dotiahneš.Ja som si osobne nastreloval sústrel trvalo cca.6 hod a spotreba 18 gulových nábojov geco plus.Hlavným problémom pri nastrelovaný je velká citlivost štelovacích šroubikov.Od nastrelenia kríž drží bezproblémov ,strielám Normy lebo s geco-kom som mal problémy s zatvoreným aj s otvoreným zbrane. Priložil som aj obrázok konečného sústrelu
Jozefff
Rozladil sa niekomu sustrel...tym,ze mu povolili stelovacie srobiky....? Neskusal niekto zaletovat(stelovacie srobiky)???
Jager68
OndraHolec za montaz davam palec hore.
Jozefff
Ak puskohlad používate na gulobroku???
Josse
Jozefff: V brně na veletrhu byla v zákulisí představena kulová kozlice Brno Expres vychazející z brno combo. Kulový svazek je termostabilní a se stavitelným soustřelem. Baskule je černá a spoušťový mechanismus jednospoušťový.Kulový svazek bude možnost dokoupit k už zakoupeným kulobrokům. Ceny zatím nebyly stanoveny. ráže budou 8x57, 9,3x74 a snad i 30R Blaser. Montáž bych použil weaver a přehazoval kolimator a puškohled na MR šině.
simon
Ja mám na tom pevnú montáž od Kozap ale sa chystám vymenit za era recknagel
OndraHolec
Combo mam, montaz mam recknagel sskII
hujer
ked ti predajca nevedel dobre poradit tak si chod kupit zbran tam,kde ti dobre poradia....
Jozefff
Je tu niekto kto ma Brno Combo a má na tom montáž??? Predajca mi nevedel dr dobre poradit dakujem.
simon
minulý rok v máji cena 1130 €,v Rožňave -Gemlov
Jozefff
Je tu niekto kto si kupil v bliksom obdobi combo??? Spokojnost??
lanus
Jozefff - Cenu nepísali ; treba sa nakontaktovať na U.B..
Jozefff
Lanus....nepisali tam prosim ta aj aka by bola pribižne cena???
lanus
Jozefff - Na českom fóre písali ,že na zákazku spravia aj "dvoj-guľu" . Skús poslať dopyt .
dusab
Nevyrabaju.
Jozefff
Neviete niekto ci sa vyrabaju cisto gulove hlavne?? Myslim ako (gulova kozlica???
frantisek14
Ja som mal zase opačnú skúsenosť, sadol mi do pleca a mierilo sa sním fajn aj cez mieridlá aj cez puškohľad kamarát ma na ňom meoptu meostar r2 1-6x24 a streľba bola prijemná ma ju v 8x57. Čo sa týka presnosti na 50m paráda na viac sme neskúšali keďže to ma na spoločne a na streľbu do tých 70m no a sústrel bol super s brokom a po tejto skúsenosti rozmýšľam nad touto flintou aj ja no čakám na 9,3 a samozrejme musím aj niečo ušetriť aby bolo rovno aj nejakú slušnú optiku možno aj spomenutú meoptu. Inak majiteľ je spokojný uvidíme časom....
hunter8
Včera som mal možnosť pozrieť brno combo,nástrelný terč rozptyl dvoch výstrelov úbohé a na 50 metrov.spracovanie ,dolicovanie nedá sa hodnotiť,len jedno vivat staré ZH-čky
simon
Vo fabrike nastavujú na brokové strelivo cez pevné mieridlá.
cergovtulak
Podla mna by sa stym mali viacej pohrat vo fabrike no uvidim dik za odpovede
simon
Dá sa ,potreboval som na to 18 nábojov a poldňa.
cergovtulak
To sa da 40 cm u tych zvs doladit to stelovanie ma az taky velky rozsah?
simon
K nastaveniu bude treba 0,9 imbus do zaisťovacích skrutiek, nie sú súčasťou balenia. Nastavovacie skrutky sú na 1,5 imbus.A Geco nekupuj ,problém s zatvorením zbrane ,Normy O.K.
cergovtulak
Vdaka
simon
Pri továrenskom nastavení bol rozdiel s Gecom a ZVS 40 cm vo výške ,stranovo cca.2cm
simon
obr.3
simon
obr.2
simon
Pozri obrázok.
cergovtulak
Mna by zaujimalo aky je sustrel jednotnej strely s gulou u tejto zbrane tiez nad nou uvazujem fabricke nastavenie vdaka
simon
Súhlasím, tiež som si ho kúpil.
fanda
No já to v ruce měl a dokonce měl možnost z toho i střílet a musím říct, že za ty prachy nic lepšího neznám kdybych kupoval kulobrok tak rozhodně combo.
keke
Prosím kolegovia poraďte optiku na Brno Combo 30-06/12.Inak čo sa týka dodacej doby-včera som si ju objednal a dnes ju mám.Takže už asi nie je žiadny problém s dodacou lehotou.
Discover5
Takže nikto nemá skúsenosť?
milan171
mate ju uz niekto mam o nu zaujem
hunter8
Predaj max.2-kusov mesačne na slovensku a poradovník na pol roka ,trošku divné????
granko1982
Jozefff ja by som tiez za ňu 1200 nedal náš predajca mi ju dal za 1080 euro a to je aj cena približne v Čechách. Ale každopádne ak sa niečo porouchá jasne že dám vedieť.
Zobrazené 1-40 z 66

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.