Edu - suhlasim. tiez si myslim ze dvojdnove scitanie zveri nemoze priniest realine hodnoty. potom je aj na charaktere samotnych clenov ci hospodara aby vykazali ako tak realne stavy. pokial niekto navstevuje revir pravidelne tak vie co a v akom zlozeni tam ma.. Ja uz sa do byvaleho reviru chodim len prechadzat. velmi by ma zaujimalo ako ti pani, ktori ho teraz maju (su tam az "traja", pricom nas bolo 20 clenov) dokazu vobec zostavit nejake podklady k planu chovu a lovu. to za prve.. za druhe, presiel som sa v ramci predlzeneho vikendu po lese a pozrel som si soliska a krmelce... asi by mala existovat nejaka forma postihu voci PZ ci PS, ktore si neplnia zakladne povinnosti. Krmelce su nevycistene, soliska v dezolatnom stave.. Videl som sice len dve, ale stacilo to. Dotycni sa v reviri ukazu tak raz - dva krat do mesiaca. Takze pytliaci maju zelenu, starostlivost o zver ziadna (nepocitam do toho vyvezenie vlecky krmiva niekam do lesa, aby som potom prisiel a strielal na zakrmenom). Zasluzia si takyto "polovnici" revir??? Zial na to dnes nikto nepozera... Aj keby to niekto chcel riesit, maju dost prostriedkov na "podmazanie" kompetentnych a vsetko bude ok... Takze asi mi neostane ine ako nalozit do batohu nejaku sol, vziat do ruky lopatu a hajde naplnit. Lebo sa mi prieci predstava, ze zver ma stradat len preto, ze ludia su vypatlanci... Aj ked to budem robit miesto tych, pre ktorych by to mala byt samozrejmost a ktori po nas prebrali revir... Aj tu je vidno co je pre niekoho prioritou - ci lov, alebo starostlivost a ochrana zveri,...