SIAD nijak si neprotirecim. Ja kazdu reklamaciu, riesim s vyrobcom resp. so zastupcom pre SR. za seba mozem prehlasit, ze od kedy predavam zbrane som na rossler a ani remingtom, pri zbraniach ktore som predal ziadnu reklamaciu nemal, takze ani rossleru a ani remingtonu nemal co reportovat. v ziadnom pripade, som mojimi prispevkami nechcel ani zhodit rossler a ani velebit remington. Do uvahy treba brat aj skutocnost akej povahy je potencialna zavada.... v kazdom pripade, remington berie potencialnu zavadu uvedenu v odkaze vazne a rozhodol sa to riesit podla mna najtransparentnejsim a najprofesionalnejsim sposobom ako sa to riesit da. V kazdom pripade mi islo hlavne o to reagovat na prispevok od Majka: to su tie americké hračky Remington, Weatherby a pod. :)", ktory ja povazujem za znevazovanie svetoznamich znaciek. Zaroven som chcel poukazat, ze vyrobca na to, ze nie len americke "hracky" mozu mat casto sa objavujuce problemi, ktorych riesenie vyrobca pojme inym nie az tak verejnym pristupom, predpokladam totiz ze aj rossler ci iny vyrobca chyby objavujuce sa na jeho zbraniach riesi v pripade reklamacie individualne ako aj tym ze robi zmeny v ramci vyrobneho procesu, len to nerobi tak verejne ako to urobil remington. Samozrejme tu treba brat do uvahy aj povahu a pripadne nasledky tej ktorej zavady.