Takze takto...co sa tyka tovaru z USA, su niektore stranky, ktore poslu aj ku nam nocne videnie, a aj na flintu.
Do 1.11.2013 nam to chodilo veselo, veeela tisic dolarov sme tam oplieskali...potom amici ako keby dali embargo na vyvoz komponentov na zbrane a zo stranok z ktorych objednavam mi nechceli poslat ani len vodovahu na puskohlad. Nove zakony im to zakazuju. Co sa tyka Majka, budem objektivny, amici poslu nocne na flintu, ale len 1.generaciu, to neuviedol v prispevkoch....dvojku nie. Co sa tyka ceny, stalo sa mi, ze mi opreli zlavu aj 40% na pozadovany druh tovaru, ale to sme robili objednavky velmi casto a kazda bola nad 2500$. Tu je stranka, s ktorou mam najlepsie skusenosti:
odkaz
Dlhsie som neobjednaval, treba skusit.
Co sa tyka Remingtonu, porovnavat model 770 a 700 je nezmyselne. 700-vka je velmi slusna zbran, nejakych par rokov mam s nou odpolovane...teraz je prerobena na sutaznu pusku na "Long range". A nemal som s nou ziadny problem. Na sutaziach je Remi 700 asi najviac zastupeny a nepocul som od nikoho nic negativne a to maju tie pusky kvantum ran za sebou a vacsinou naspikovaneho streliva, co moze potvrdit aj kolega tu z fora, striela Sendero, hlaven ma uz nejaku tisicku za sebou a ta "HRACKA" sa umiestnuje na sutaziach medajlovo. Co sa tyka tej zavady, uz som zachytil na US forach, ze sa jednalo o zle tovarenske nastavenie spuste. Co pri tom objeme pochopim. Ako pisal Turbiak, su to dobre spuste, daju sa slusne vyladit a pri zafixovani aretacnych sroubov, ja to robim epox.lepidlom, sa to neuvolni.