Dede: Náhodne som ju nemal ale zámerne, tie psiská som strelil asi tri...sú to "rómske" psy, vlastne boli...nedávali im žrať, tak tie potvory poľovali na kotné srny. A krásne si ich hnali, štvali. Okolo ich domov sa našlo viac kusov dotrhaného srnčieho na lúke. Keby prišli aj na 15m tak idú dole. Preto som to poistil touto zbraňou. Toto by urobil každý...a kto nesúhlasí, je idiot. Ešte dva ostali, tak sa im budem čochvíľa "venovať." Zatiaľ som ich videl iba pri dome, ale je to otázka času, kým dorastú....a chúdence srny. Mimochodom, na lúke nepózovali, čakal som, kým zastane, mal som ho aj na cca 200m, ale bol dosť v pohybe...a neviem či si už strieľal na 200m na pohyblivý terč, pochybujem, ja by som si netrúfol, je to problém odhadnúť rýchlosť a na toto nie som zvyknutý. Je to iné na spoločnej streliť na 50m na bežiaceho diviaka...ale 200m je o cviku, predsadení...a odhade rýchlosti...A notebook, kde mám Quick-load nenosím so sebou na poľovačku, ha,ha...A nechápem, prečo sa pýtaš, čo je na tom zlé dať dole voľne pytliačiace psy...nejde mi to do hlavy. To som mal risknúť a vziať si guľovnicu, kde by mi osnova prekryla pomaly celého psa na tú diaľku? Určite nie, táto háveď nemá čo robiť v poľovnom revíry.