dnes je sobota,  4. apríl 2026,  meniny má Izidor,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:20,  dnes západ slnka: 19:17
termovizia nocpix
ODIMON

Pneumatiky do terénu - diskusia

autor: moravan328
pridané: 23.10.2013 21:05
zobrazení: 33 022
hlasov: 1

Vaše rady a skúsenosti s pneu. do terénu, ich využitie aký pomer cesta terén a preco

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

Najlepšia odpoveď

sparks
tak dnes som obul vitaru na 205/80 R16 sedi to v pohode a to aj bez bodyliftu :) Pneumatiky do terénu - diskusia
reagovať dať hlas

zoradiť
Zobrazené 121-127 z 127
dede
Ja by som Ti poradil toto odkaz, keď to môže mať HUMMER, určite nezahanbíš ani MITSCHUBISIHO !
vitka
dusan uz dva mesice koukam na internet a zkoumam ,pisu protoze je moc pneu ale kazdy ma jiny nazor a ja sem psal konkretne ze chci padesat na padesat nevim jake mas auto ale ja chci neco kvalitni aby vydrzalo a ne na 1rok a ja nechci zadne tereni pneu
dusab
Myslim si, ze ked tu zadam nejaku otazku, tak bud mam nejaky technicky problem, alebo mam problem s vyberom a predtym som uz aspon trochu presurfoval net. Ale pridem tu s niecim konkretnym...toto je otazka typu "Aky puskohlad si mam dat na gulovnicu?"...vlastne este horsia, lebo tato aspon skor tematicky pasuje k foru lovuzdar. Poniektori ludia su asi moc lenivi zadat si do googla "terenne pneu"...a trochu precitat.
lct-S
Myslim si, ze celkom normalna otazka a vela ludi, co jazdi teren aj cestu sa nad tymto zamysla. Skus pozriet svet4x4.sk
dusab
Co tak pozriet sa na nejake offroad forum a posurfovat po nete? Mam dojen, ze uz sa tu ludia zacnu za chvilku pytat aj na to akak je najlepsia zubna kefka do afriky....
texedo
ludia fakt to tu mate tazke.......... ked Vas to prestane bavit tak Vas pozivam na flasku...
vitka
pneu -

prosim o rade jake pneu na mitschubishi l 200 245 65 r17 nejake teren cesta nechci porad na sezonu prezouvat tak neco 50na50 vzerek dekuji

Zobrazené 121-127 z 127

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.