dnes je utorok,  10. marec 2026,  meniny má Branislav/Bruno,  spln: 3. marec 2026,  dnes východ slnka: 06:12,  dnes západ slnka: 17:40
termovizia nocpix
ODIMON

termo prádlo - diskusia

autor: 54frencis
pridané: 21.10.2013 22:42
zobrazení: 13 721
hlasov: 0

Viete mi poradiť nejaké dobre termo prádlo s ktorým ste boli spokojný ? Skúsenosti a postrehy s praxe.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Zobrazené 41-49 z 49
whitenigga
Ahojte na tuto tému Vám poviem pár slov vlastním termo Devold aj nohavice aj vrch z dlhým rukávom prvý krát ked som si ho obliekol a dal som si taku menšiu 10 km turu bolo to v decembri som sa spotil jak kačka ked som sa vrátil na chatu tak telo bolo suché termo bolo suché a vonialo žiadne pachy nič takže možem povedat , že je to jednotka na trhu Lovu Zdar.
SIAD
odkaz
andy8
na tejto stránke si určite vyberieš tricko-suzan-supril-plys-dlhy-rukav.html#popis u mna lepšia značka ako Moira a cenovo v pohode,aj nižšie spomínané Devold je super ,cena je ale vyššia
december
Norske termo Devold!!! jednotka na trhu.
ppeter29
termopradlo Supril Plis. Vyrobok Made in Cz. Kupil som si To 3 mesiace do zadu. 32 eur cena Ale Normalne Lutujem Ze Som Si take Daco Nekupil Uz Pred 10 Rokmi. SPICKOVA VEC. A To Len Vrch Mam.
lukas007
s tým (s hubertlovu) skúsenosť nemám ale teraz som si objednal fleec-ové spodné pradlo JAHTI-JAKT tak uvidím a potom napíšem o ňom...
bibasso
tiež si horu naviac užijem v zime a už mám nejaké tie termo výrobky za sebou, ale ešte som nenašiel to pravé orechové pre mňa. Mohol by si poslať link na výrobcu prípadne aj na predajcu? Ďakujem
MAX2
Ja takéto prádlo používam viacej rokov. Pre mňa začína to pravé orechové so snehom a tak sa musím primerane obliecť. Je to vynikajúca vec. Aj keď sa spotíš, aj tak stále hreje. Kto šetrí na termoprádle nešetrí svoje zdravie...
dolina
termo pradlo - Mate niekto skusenosti s termo pradlom ,ktore propaguju v Hubertlove cislo 5 na poslednej stranke? Myslim to,co je zateplene na kolenach a chrbte.rad by som vedel ake je to ucinne ,a hlavne ci sa to za tu cenu oplati,dik.
Zobrazené 41-49 z 49

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.