Ad steyr: .243 mam par mesiacov. pouzivam 58gr V-Max Superformance na skodnu. Strelil som s nou par lisok a maciek. Vyhodou je dobra balistika (mam ju nastrelenu na 200 m - u nas same rovne polia). velmi setrna ku kozusine nie je, ale to mi je jedno. vstrel byva malicky, vystrel rozny, od pripadu k pripadu. jedna liska na 100 m mala vystrel velky ako dvojeurovka, druha zase ako tenisova lopticka - a vsetko slo von, samozrejme. strelil som s tym aj par strak a sedivku, len tak pre cvik. vzdialenost okolo 100m. bolo to v pohode. zo dve straky som minul, 3-4 trafil. moja chyba. inak, ani ich to moc nepotrhalo. myslim, ze k velkemu poskodeniu dochadza naozaj az pri naraze na poriadnu kost. nie som ziadny velky znalec, aby som sa vyjadroval ku kvalite a porovnaval, ale na moje potreby je to dobre strelivo. chcel som nieco na "dlhu trat", na skodnu. pri mojom nastreleni ma na 150-160 metrov tato gulka prevysenie tak 5 cm, okolo dvojstovky som na nule. ked fuka, nechodim von, neviem, ako by to lietalo. asi to nie je velmi do vetra. a nestrielam ani cez prekazky. proste lahka rychla gulicka. na diviaka asi nie. mozno v krajnom pripade za ucho. zatial som spokojny. lisky zatial po zasahu vzdy ostali na mieste, ale snazim sa ranu umiestnit. takze k odbiehaniu po horsom zasahu sa zatial neviem vyjadrit.