dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
termovizia nocpix
ODIMON

skúsenosti s optikou Delta forest II - diskusia

autor: FEKI
pridané: 29.5.2013 14:37
zobrazení: 17 946
hlasov: 0

Zdravim mate niekto nejake skusenosti so spomenutymi dalekohladmi? Ktory bude lepsi za sera ? Diky

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Zobrazené 41-51 z 51
Fehir
Takže Fomei je fakt lepší? ale neurobím zle kde zoberem deltu, či ? račej Fomei ?
borza222
Predávam obidva je pravda že tá delta je slušná, ale z týchto dvoch by som povedal že ten Fomei je lepší. A nehovorím to len tak od buka, skutočne som do nich aj pozeral
Fehir
Zdravím chcem poradiť buť DELTA FOREST II 8,5X50 odkaz alebo FOMEI 8X56 DCF LEADER FMC odkaz . Ja som skôr za deltu , no rád si nechám poradiť.
penaj
Mám 8,5x50 asi 2 týždne. Vyskušal som ho teraz aj cez spln. Trocha menšie zorné pole ako u mojej predošlej 8x56, svetelnosť skoro rovnaká. Zatiaľ spokojnosť.
Fehir
Zdravím chcel bi som sa spýtať či je lepšia Delta Optical Forest II 10x50 alebo 8,5x50 poprípade aký je vtom rozdiel. Dakujem
Fehir
Zdravím chcel bi som sa spýtať či je lepšie 10x50 alebo 8,5x50 poprípade aký je vtom rozdiel. Dakujem
Fehir
Na internete som ho našiel zatiaľ v 3och E-shopoch.Čiže dostupnosť je zatial dosť slabá.Ale určite ho kúpim :)
borza222
Len zatiaľ je slabá jeho dostupnosť, zatiaľ som mal v ruke len dva a je one veľký záujem.
Fehir
Som nevedel že je to novinka.Ale veľmi sa my páči a uvažujem nad jeho kúpou.Cena je dosť dobrá
borza222
Skúsenosti ešte nemôžu byť, len prvé dojmi pretože je to čerstvá novinka. Moje prvé boli veľmi pozitívne a cena je viac než priaznivá. odkaz
Fehir
Delta Optical Forest II -

Zdravím.

Chcem sa spýtať aké máte skúsenosti s dalekohladom Delta Optical Forest II 10x50 alebo 8,5x50.

Dakujem.

Zobrazené 41-51 z 51

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.