Iboo Brno super je uplne odlišná zbraň od ZH . Oveľa lepšia po všetkých stránkach . Ludí používajúcich ZH neodsudzujem prosto bola taka doba a predávalo sa to čo sa predávalo . Samozrejme že zahrievaním sa pri kombinovanej zbrani zásah posúva .To je neodškriepiteľné . GB Sabati mam aj ja odletovala sa mi na nej spodná hlaveň takže tiež to neni super kvalita :) Mechanické mieridla vôbec nekorešpondujú s hlavňami .Sústrel je však uplne super.
Rys 2 Neviem čo je na milionoch odvažne keď len v USA žije dva a pol milonová komunita Slovákov. Ja som však písal o migracii s komunizmu ktorý nevládol len na Slovensku .Emigrovali Česi,Maďari,Poliaci,Bulhari,Rumuni atd.Migrácia samozrejme existovala aj bez komunizmu . Perlička však je v tom ,že práve v dobe komunizmu esistovala zvláštna vlna kedy sa utekalo len von .Čiže emigracia bola len s komančizmu von . Nikto s tých kapitasistických vykorsťovaných robotníkov nezatúžil po nádhernom živote a socialnych istotách v nejakom komunistickom štáte :) Otázka znie prečo ???
Moja druhá otázka je prečo si ľudia na Slovensku dávaju v slobodných voľbách komunistom 1% hlasov ???
Nuž poviem Ti prečo je to tak aby som nebol zaujatý prečítaj si odpoveď OSN .
odkaz />
Ty sa zamýšlaš nad tým že si s komunizmu neemigroval a mal si možnosť ???
Ved si mal 10 rokov :)) Vedel si hovno čo je komunizmus ba ani len to že si v ostnatej obore :)Kto by chcel oplotok presočiť bude zastrelený. Tam si si tlačil autíčko plastove z NDR po koberci :))
Ja som mal 21 rokov .Samozrejme ,že keby nebol komunizmus zhnil sám tak by som o emigrácii uvažoval . Aj keď mne osobne by bolo nesmierne ťažko opustiť moju rodnú krajinu ku ktorej mám silný vzťah . Hlavne k horám a prírode kde som vyrastal . Takže neviem či by práve toto nebol dôvod na neemigrovanie .