pucikt, nuž výraz rýpe je nie príliš lichotivý, tak sa nediv. no pri tvojej vysokej vedomostnej úrovni ti určite neušlo, že hubert nie členom komory, že nie je regitrovanou poľovníckou organizáciou, ale že je právnickou osobou, založenou na úplne inom zákone. a založili si ju právnické osoby - poľovnícke organizácie na obhajovanie svojich záujmov a preto, aby im slúžila ako servisná organizácia pre niektoré povinnosti. a čo stýka Pribiny, môžeš byť rád, že robí aj za teba. ináč by si dodnes nemal štatutára SPZ. ale vlastne to ti nevadí, že všetky právne akty, ktoré taká organizácia vykonala, sú nulitné. a že dodnes sa SPZ riadne nezaregistrovalo v zmysle zákona... nevadí, máš právo na svoj názor, a ja ti ho rešpektujem. ja len aby si nezabudol kuknúť aj po svojich, čo vystrájajú. samozrejme treba dohliadnuť aj na nezbedníkov z Pribiny, tomu sa nebránim. no určite nepoľujú nelegálne ako tvoj prezident a comp. v nezákonne prenajatom revíri... ale ak máš na našich čo povedať, sem s tým, vyčítať ti to nebudem. ja sa ešte pridám, pokiaľ je to naozaj čosi zlé.