:-DDDDDDDD Odbočil si ,lebo Eduško zas si v koncoch,trápne prázdne a zúfalé sprostosti,zver sa fotí sama,ja jej dám len Nikon,ty si už úplne v koncoch,už ani nevieš čo trepeš,ty sa mne vo fotení zvierat vo volnej prírode v živote ani len nepriblížiš,medveda si videl v Bavorskej ZOO,vieš prd ako na to a možno by si sa aj poondial,oblbuješ kde sa dá a hladáš poslucháča,tu už ta ale každý pozná a čo nevidiet sa strapníš ako si sa strapnil na fotoserveroch,moje fotky stačí ked budeš pozerat a možno sa niečo priučíš ,na tvoje trapné komentáre ja pod fotkami zvedavý nie som,tiež môžeš byt rád ze je tu nie možnost blokovat niekoho,bol by si úplne v pr,,li :-)Tvoje vedomosti sú omedzené,medved sa podla teba dá fotit bud v ZOO alebo fotopascou :-) ja nepotrebujem ani jedo ani druhé,stačí dobrý Nikon D7000 a 70-300 objektív.Ty zas musíš čakat kto ta vezme do ZOO a tam čakat kedy prídu krmit zver aby si zas nejaký cvak urobil,doma tam potom natrepeš zapadajúce slnko nad jelenie parožie,lebo to bolo prepálené,no a predat sa to nedalo a poslali ta s tím kade lahšie,lebo jelena zo ZOO nikto okrem teba nepotrebuje :-DDDDDDDDD