sovo51Chcel by som sa opýtať čo robiťe s mäsom z jazveca?? Veľa ľudi mi hovorilo aby som to vyhodil , zase veľa ľudi mi hovorilo že to je výborné mäso . Poradťe mi čo stým robíte , poprípade aj nejaký recept napíšte . Ďakujem !
Jaruj88, 27.8.2013 o 22:30 Nehovorte ze fuj a potom preco jete diviacie meso ked diviak zerie zdochliny,larvy, a ine cudesne veci ved jazvec tak isto len zerie chrobaky,ovocie,kukuricu, korienky a sem tam aj nejake meso to je to iste ako diviak tak isto aj bobor perfektne meso ved zerie len travu ,koru meso je cisto ako zo srnca v kanade mas v kazdej restike meso z bobra to len na slovensku to este neprislo davam tomu par rokov a aj na slovensku budeme jest bobra,jazveca,medveda vsetky 3 varianty odporucM keby ti niekto uvaril gulas z jazveca A nepovie co jes tak by si oblizoval misku a by si si myslel ze jes meso z diviaka
lowec, 5.9.2012 o 21:34 Niekdy vtedy...písal sa den ked ma kamaráti celí den prehovarali na večernu hostinu "pečení jazvec" na chate..nechcel som ísť ale nakoniec som aj išiel.... na chate bolo velmi vela ludí ,dobrá atmoška,prišla tá chvíla a jazvec bol fajne upečení ,vona sa rozímala tuším všade ,podla kuchara jazvec bol pred upečením dobre naložení v páci ,keby som mal definovať chuť hmmm bolo to niečo ako kačacina ale ešte niečo delikantnejšie chutovo tak mi to vyznievalo ,velmi rád si na ten moment spomeniem a uprimne poviem nebanujem , že som okoštoval aj niečo také... ◄ reagovať
Edu, 5.9.2012 o 21:00 motaq všetko ma svoju chut kačica , kura , hus , prasa atd aj jazvec . Do reštík som maso nikdy nedodával . Bolo by to proti mojim zásadám a to samozrejme legálene dodávky ! ◄ reagovať
motaq, 5.9.2012 o 20:55 tak ako hovori Edu, vytopit mast, skvarky z jazveca su velmi dobre, maso sa da upiect a je to jedle, zvlastna chut, ale da sa to jest a je to vcelku dobre:-) inak psy to nechcu ani nahodou, bocia od toho ako keby bolo jedovate:-) ◄ reagovať
Lycan, 5.9.2012 o 20:52 Ako z partie keď sa niekomu podarí uloviť jazveca tak ho upečieme a zjeme.Je to asi dva krát do roka.Raz určite.Kamoš to zvykne pripravovať žial neviem recept.Viem že to dá do pácu na niekolko dní a skladuje v chladničke.Ale je to výborné.Ak zistím ako to robí dám vedieť. ◄ reagovať
Edu, 5.9.2012 o 20:39 Jazveca treba jemne celého vytopiť . Mäso je samozrejme jedlé špecifickej chuti ,ktorú dobrý chuchár vie po zliatí masti dochutiť . Nevypiecť jazveca je veľká škoda . Mäso treba konzumovať po tepelnej úprave . Chutí podobne ako pes ako i jeho sadlo . ◄ reagovať
miso111, 5.9.2012 o 20:39 Ja ak strelím jazveca, masť vytopím a mäso dám jednému pánovi (má reštiku), vraj to napácuje a pripravuje ako delikatesu. Odvtedy si u neho okrem syrovej pizze a halušiek nedávam radšej nič. Pred tým, čo sa týka borsuka, som sa zásadne držal hesla " ...za stálého míchání vylejeme do hajzlu". ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.