Od vcera som konecne /cakal som od januara/ majitelom savage axis xp black 22-250 rem. Dnes som ju bol zastrelit tak ako som ju kupil. Strielane z dvojnozky / z dealextremu za 22 eur/ vzadu podoprete na vreckupiesku z kapoty na nive bez stolicky, len bruchom oprety o auto. Strelivo hornady 40 gr v-max. Na trietiu ranu centralny stred. Dalsia rana predoslu prekryvala. Terc odneseny na 200 m a vertikalny stred a horizopntalne 2 cm nad cisty stred. Nastrelene bolo na 6 nas. priblizenie a rana na 200 m na 9-tke. Potom este na 50 m strelil brat 60 gr. SP a rana 1,5 v lavo a hore. Otec povedal " synu ja tej puske neveril, ze tak nastriela ". Som s nou maaaaximalne spokojny. Lahucka, za tie prachy parada. Spust je trochu tvrdsia, no zjemnil som ju vymenou za maksiu spružinku podľa youtube. Este zalestim. Neskor pride delta optical titaniu 4-16x42 a iná montáž. Z tej radosti, som ja baran, zabudol odfotit terč. K lacným guľovniciam ešte dosdaám, že švagor kúpil vo februári Remingtom 700 XP / tiež puškohľad buschnell 3-9x 40, ale je tam iný ako na axiske. Zastreľoval somju zo stajana, strelivo PMC / 12 ecok/. Bol som z toho v pi.., keď na 50 sa §ou dalo písať. na 10m 2,5 cm rozptyl. Keby sme tal dali iné strelivo, verím, že to bolo ešte lepšie. LZ