357As práve ten odkaz iba umocnuje to ,že nevieš čo je fotografia čo je príbeh a atmosféra . Pri tejto fotke vôbec nešlo o kvalitu ale to ty vôbec nemôžeš pochopiť .Okrem toho som ju ani ja nefotil :-D hahaha to je však jedno :-DDD Jožko ja sa v tých tvojich nikonoch nevyznám máš ich už takú zbierku ,že by si isto našiel i nejaký full frame v tej bedničke kde ich máš nahádzané . Jožko prečo si pomazal fotočky ? Že by Ti niekto ego urazil ??? Naposledy keď si dal slovo chlapa že ked ti nick zruší kde si figuroval ako Hawk 3 si nám tu prisahal ,že sa nikdy nevrátiš . Len si prosil admina aby tie sprostosti pomazal čo si tu popísal .
odkaz tu si každý môže prečítať čo si za človeka a čo si o tebe myslia iný :-D Jožko Jožko prečo si zmenil názor a vrátil si sa ??? Prezraď nám tú rozprávku a pusti nám nejakého modrého medvedíka prípadne nejakú vretenicu v hovnách pohodenú na namorenej doske .
odkaz Aj ja si chcem pozrieť tvoju tvorbu nie len mibe74 . Moju si tiež môžeš pozrieť nie je tajná : -D
odkaz . Môžeš mi prebehnuť fotky nulami ako to rád robievaš v súťažiach a čo je hodné zlého zavistlivého človeka akým Ty nepochybne si . Ja sa za svoje meno nehanbím ako sa musíš hanbiť Ty . Zla si sa narobil už dosť . Skús v živote urobiť i niečo dobré . Keby som ja pre moju agentúru dodal fotky tak sformátované ako ich robíš Ty asi by si mysleli ,že som sa zbláznil . Naučil som ťa bielu dovážiť naučím ťa aj formátovať . Bude ťa to stáť ešte veľa slz ale taký je život .