Okradnut ma dotycny pan mozno (zrejme) nechcel, ale ked ani napriek tomu, co som mu kazdy tyzden volal, ze keby mi to posle tak neurobil pol rok tak to urcite nieje doveryhodny opravar!!! A klamstva typu poslal som to, akoze to nedoslo, vratilo sa mi to z posty spat, poslem to zajtra, stale zajtra, ano uz to posielam to bolo v kdom telefonate. Ziadna zmienka ze ma rodinne problemy, nemam teraz cas momentalne som zaneprazdneny a pod.
Preto, ze som puskohlad dostal spat som temu opravil - vymazal som toho podvodnika. Takze pan Martinak podvodnik nieje, ale urcite nieje seriozny opravar, ktory dodrzi dohodnuty termin (aspon priblizne). Napriek tomu, ze sluboval ze zisti co je s udajne odoslanou zasielou na poste, a ozve sa mi, nikdy tak neurobil. Nepisem uz o tom, ze som zaplatil za opravu bez bez akohokolvek dokladu...
A nevidim dovod tu zverejnovat svoje meno ani adresu, pan vie o koho ide a ziaden LOVEC to vediet nepotrebuje.
Azda tu nemam pravo napisat svoju skusenost s tym ako som spokojny so sluzbami???