Lokality na fotenie zveri - wildlife - diskusia
Dobry... rad fotim divu zver, ale som len zaciatocnik a preto potrebujem pomoct, poradit kde a kedy ist fotit. Mam NIKON COOLPIX P500. Som z Popradu a fotim preto tu v okoli. Najradsej by som bol, keby som mohol s niekym zajst par krat na plac. Co myslite....dalo by sa? Dakujem..
Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?
Zdravím Vás, pri dnešnej prechádzke lesom ma napadlo, že by mohli vzniknúť zaujímavé fotky zvierat z poľovníckych posedov,atď. Chcel by som sa spýtať, neviete o nejakom mieste, kde by som sa mohol s fotoaparátom uchýliť a a mal by som veľkú šancu nafotiť jelene , diviaky a podobnú lesnú zver ? Viem o viacerých posedoch, no predpokladám že je to súkromný majetok poľovníkov a príde mi drzé a neslušné ich bez povolenia využiť, aj keď sú niektoré nezamknuté. Prípadne ak by sa našiel nejaký poľovník, ktorému by nevadilo, keby som sa k nemu pridal pri nejakej poľovačke, či pozorovaní zvierat, tak to by ma veľmi potešilo. Nie som poľovník , ani sa do poľovníctva nevyznám, som len milovník prírody a amatérsky fotograf. Ďakujem a prajem pekný zvyšok dňa
Chtěla jsem se zeptat, zda někdo z Vás nebydlí v okolí Horná Maríková. CHtěli by jsme navštívit rodinu a přitom se podívat do zdejších lesů. Je možno potkat v okolí H.Maríkové jeleny, medvědy atd?