huntingland.sk termovizia pixfra
dnes je utorok,  10. február 2026,  meniny má Gabriela,  spln: 1. február 2026,  dnes východ slnka: 07:04,  dnes západ slnka: 16:56
Kniha návštev revíru - online manažér revíru

Propagácia Slovenského poľovníctva - diskusia

autor: Hirko2
pridané: 24.2.2012 9:47

Dobrý deň,

dnes ráno som na jednej českej televízii sledoval diskusiu kde v istej rannej relácii boli ako hostia dvaja predstavitelia českých poľovníkov a v rozhovore pekne rozobrali akú funkciu poľovníctvo skutočne má, že to nieje len o komerčnom zabíjaní zveri ako si drvivá väčšina nepoľovníckej verejnosti myslí . A odprezentovali tam aj nejaké akcie či už chovateľské prehliadky alebo kynologické akcie, na ktorých sa budú venovať hlavne propagovaniu dobrého mena poľovníctva. Zaujalo ma aj to že obidvaja títo páni boli veľmi dobre pripravení argumentovať na akúkoľvek otázku. Keď si pomyslím že tu po internetových portáloch chodia články s fotkami ako nejakí mladí tzv. "poľovníci" tancujú s ulovenou zverou, ktorá má v papuli cigaru tak si myslím že SPK by nejaká osveta v TV alebo aj na internete hlavne v kategoriách ktoré sledujú nepoľovníci určite prospela. Toľko môj názor a túto tému som založil preto aby som zistil koľko nás takých je.

počet zobrazení: 31 281
počet hlasov: 4

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

komentáre

zoradiť
zobrazené 241-272 z 272 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
goret, 24.2.2012 o 19:06

Edu, neviem čo viac vadí: či keď mám v poľovníckych topánkach jednu šnúrku zelenú a druhú hnedú, alebo obe čierne? Poraď, len prosím ťa, nezamiešaj do toho plomby alebo Ruský dom. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

Edu, 24.2.2012 o 18:42

Goret žiadna sranda nenastane . Žiaden vlk . Vlk už dávno s vlkmi vije !!! Žiadna obava !!! ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0