dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
huntingland.sk termovizia pixfra
Kniha návštev revíru - online manažér revíru

časopis Hubertlov - diskusia

autor: rasto01
pridané: 15.2.2012 22:08
zobrazení: 21 065
hlasov: 0

prisiel uz niekomu casopis hubertlov 5/2011,6/2011,1/2012 lebo ja ho mam predplateny a mne zatial neprisiel a ani som ho nevidel v novinovich stankoch

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Zobrazené 1-40 z 97
jaro1
A co je s tym lapajom, neni v base?
tibor112
...pochybujem.
peeterko
Ahojte, existuje este casopis Hubertlov?
tibor112
mirek68 prečítaj kusok diskusie,kde si písal a prídeš na to...
mirek68
Máte dakto kúpil by som len časť zbrane a strelivo . píšte do pošty . a fakt sa nevyrába ?
dusab
Neviem ci uz neskoncil...
mirek68
Chcem sa spitať kde sa da objednať hubertlov lebo v okol nemá nikto da sa to aj z nejakej stránky ked tak pošlite odkaz dakujem vopred .
Ondrik
predplať a hotovo. jeden rok sa to dá prečítať. další rok zistíš, že sa to opakuje dokola a potom si predplatné, ktoré je Ti prd platné zrušíš. začneš to kupovať len sporadicky a potom už ani to :)
12matess3
Asi by som si chcel niečo predplatiť, zase 20 € za Lovuzdar nieje až taká ,,pálka" za rok. Tak neviem preto sa pýtam, aké máte skúsenosti atď...? Ďakujem
pandur1
mates žiadny, ušetríš :-)))
borza222
Česká Myslivost alebo aj Lovu zdar je celkom fajn...
Baikal
ja predplatne neriesim, idem do stanku a ktory ma v danom vydani zaujme ten si kupim, spravidla najcastejsie je to PaR kedze sa venujem aj rybacke.
gabriel8
mne sa najviac pozdáva, čo aj odoberám je Naše poľovníctvo
12matess3
Dobrý deň prajem, blíži sa nový rok 2015 a preto uvažujem, ktory polovnicky časopis si predplatim,som mlady a este som nemal predplateny ziadny časopis, tak čo mi poradíte, ktory casopis je najlepšia varianta v dnešnej dobe ? Mne sa celkom pozdáva aj lovuzdar , ďo poviete teda, ktorý mám predplatit? Nejaké vaše skúsenosti a rady ?
lubenko
ja na komoru ani na Hubertlov nenadavam,jenom v takom vydani ako to je je to zbytočné
namreh
Páni Slováci nemôžu mať demokraciu,lebo si ju sami zmenia na totalitu.Či sa urazíte alebo nie,ale moja generácia a generácia po mne musí vykapať a potom možno.Demokracia je v hlave,nedá sa prikázať.Možno tiež mimo tému.
goret
mimo tému:"kto vyhra volby môže všetko" - to je čia vizitka? Myslím si, že aj moja a teraz aspoň poznáte dôvod, prečo ja na komoru nenadávam.
lubenko
ale Dušan?????poznaš ten výrok "kto vyhra volby môže všetko",ale sme mimo temy tak sa ospravedlnujem a nekazme si krasný den:):):):)
goret
mimo tému: ak je (bol) časopis vizitkou pána Lihotského, to vylepšenie správy našich vecí je vizitkou nás všetkých (všetkých, pretože nikomu z nás nie je upreté právo do vylepšenia správy našich vecí zasahovať)
lubenko
Dušan,ale sam vieš že je to vymyslená a zbytočná organizacia a poprosim ta nespajaj všetkých s komorou,SPZ stačilo ako dlho,nebolo treba menit,len vylepšit
goret
mimo tému: komora je orgánom našej samosprávy, a ak ona stojí za to čo tu píšete, tak za čo stojíme my sami?
dusanbe
To nieje komora,ale camorra.
lubenko
Jaro myslim,že žiadný,pretože aj komora stoji za ho..o a časopis tiež
orol
No dobre, ale potom nechapem, aky rozdiel je medzi lebotskym a lihockym...
lesny muz
časopis o ničom mal som to v rukách asi dva krát a stačilo vživote bysom si to nekupil a nie ešte predplatil
lubenko
Hubertlov ,je hamba Lebockeho i celej komory
hunter2
Hubertlov = "PANFLET"
sailormoon81
dakedy sme to tiež mali predplatené, potom som otcovi vysvetlil, že kupovať drahý papier s opakujúcimi sa fotkami zo zvernice a článkami, kde polovica časopisu je reklama sa neoplatí.
Lysec
Čo som hovoril (1.5.20114)?! Ale radšej by som nemal pravdu. Je to obyčajný chrapúň a tá liesková masť by sa mu veľmi,veľmi zišla ...Alebo aspoň jednu takú poriadnu slovenskú po papuli!
pali1
urobil som po vzore Tibora 112,mailom som oslovil časopis Hubertlov,p.Lihocký sa krútil,že mi odpočíta za kalendár,že ked mi vráti peniaze,nemôžem sa zúčastniť súťaže o ceny,bla,bla,bla,no nakoniec poslal celé predplatné ! takže chlapci píšte a žiadajte si svoje peniaze späť !
tibor112
...ja som písal(30.4.2014 o 12:32 ),že si na r.2014 už časopis nepredplatím.No našiel som kalendár na r.2014,t.j. musel som predplatné zaplatiť.Napísal som mail p.Lihotskému,a o 2dni som aj volal.Ubezpečil ma ,že časopis do dvoch týždňov dostanem.Časopis samozrejme nedošiel,tak som mu znova poslal mail,nech mi pošle zaplatene predplatné a čuduj sa svete,predplatné mi vrátil.Podľa mna treba najprv požiadať o vrátenie predplatného,ak by ho nevrátil, potom to riešiť trestnoprávne.
TIBIKEE
vazeny priatelia polovnici a polovnicky.podla mna uz od pana Lihotskeho nic nedostaneme.Mne taktiez chyba koniec roku 2013 a na rok 2014 som zatial nedostal nic.pritom som ho predplatil este v 6.2013.iniciujem podanie hromadneho trestneho oznamenie za podvod a nezakonne obohacovanie sa na ukor druhych.cim viacery sa prihlasime tym bude vecsi uspech.NENECHAJME SA RABOVAT TAKYMITO ZLODEJMI.
adriansniper
Ja som panovi Lihockemu volal asi pred troma týždnami a mne povedal že dali tlačit do česka a vraj im časopisy prišli v podradnej kvalite.Tak že to reklamovali... Ale podla mna su to len oeby!!!
HUNTER75
Pána Lihockého možno stretnete v Antole na poľovníckych slávnostiach, treba mu pomastiť chrbát lieskovou masťou. Ja som bol predplatiteľom od začiatku, márne som každý rok čakal na skvalitnenie obsahu a včasnosť dodania. Prikláňam sa k názoru GORETA.
goret
Možno neviete, že existuje inštitúcia chrániaca spotrebiteľa s názvom Slovenská Obchodná Inšpekcia, skr. SOI
pavol68
Páni kolegovia, náš obľúbený časopis Hubertlov dohorel. Bol som jeho predplatiteľom, ale posledné dva roky som neuhradil predplatné. Aj ma vyzvali na úhradu a poslali aj kalendár. Nepáčili sa mi meškania a tiež nedodanie katalógu zbraní a streliva načas ( asi po 10 mesiacoch) tak som sa vzdal ďalších pokusov. Pekný deň.
vladoVT
Mám podobnú "skúsenosť" od čísla 4/2013 neprišlo žiadne číslo.
miro56
Mám dojem, že p.Lihocký nás pekne, krásne odrbal. Mailova stranka nejde, telefony nedvíha. Neviete niekto, čo sa deje? Nedostal som 5-6 2013 a 2014 nič. Neviete ako sa dá na Lihockého nakontaktovať? Keď áno tak moj mail je palik@poreko.sk Ďakujem.
pandur1
Príspevok presunutý z diskusie Dobrý, časopis Hubertlov ešte vydávajú? Ešte som v stánkoch nenašiel čísla 5/6 2013 a už je polovica roka 2014. (autor: hospo44).
Lysec toto je duplicitná téma ostatné komentáre máš tu odkaz
Lysec
Príspevok presunutý z diskusie Dobrý, časopis Hubertlov ešte vydávajú? Ešte som v stánkoch nenašiel čísla 5/6 2013 a už je polovica roka 2014. (autor: hospo44).
Pán ADMIN - kde sú ostatné komentáre k tejto téme ?! Alebo to má p. podvodník šéfredaktor také dlhé prsty ?!
Zobrazené 1-40 z 97

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.