Príspevok presunutý z diskusie v roku 2005 som vyhral katalog zbrani a streliva číslo X. Nakoľko katalog dodnes ešte nevyšiel, tak mi bol poslaný náhradný katalog číslo IX. Katalog číslo X. som si cez Hubertlov predplatil v cene 170 Sk. Pán Lihocký len sľubuje a stále sa len v yhovára (autor: ladislavjelen).
Igor43 - akurát liatujem v katalógu (zbraní?) a poviem ti, no hrôza.....Už aj pán Lihocký došiel na "dno" bežných vedomostí a drísty, ako napr. riadený rozklad strely, a spájkované jadro strely s plášťom....OK, ale o inom.....úvaha, že ako na nich všetci drbú a mako nikto nepotrebuje reklamu, k čomu to vedie? Samotný predajca potrebuje určite väčšiu reklamu ako nejaký Hubertlov, keď chce vyžiť, pretože investuje enmalé náklady do nákupu napr. luxusných zbraní a keď je presvedčený, alebo mu to stačí, že nejaký ten leták u predajcov postačuje, tak sa nepotrebuje ešte do nejakej prdelky pchať a platiť bohviekolko za reklamu. Slovenský polovník žobrák si ten katalóg nekúpi, lebo na neho nemá (199Sk) a tí, čo už niečo vedia, si podobné informácie dajú veľmi rýchlo dokopy (len to nebude mať takú ucelenú formu, ale výpovednú hodnotu rovnakú!)Skratka....biele strany katal´gu - nič nové! Ok, sem tam nejaký test alebo úvaha, zaujímavo sa to číta..ale....kopa dréstov okolo, ktoré už mnohí z nás poznajú naspamäť....taká a taká strela je najlepšia, suverénne najlepšie náboje sú RWS (Hanák) a najlepší kaliber je 8x57JS lebo s a stým dá strielať aj do hustého...a stále to sité dokola....ak nič iné okrem teplej vody nevymyslia a nebudú vedieť dať dokopy tak to nemá význam...skôr by mohli fungovať formou informačného bulletinu, že vydávajú časopis tak často, ako si to novinky vyžiadajú. Dlho som nemal v rukách katalág od Frankonie, ale čo staršie pozerám, tak to stálo za to....ovela väčší sortiment(ale to im treba uznať, preto toto ani neporovnávam) a najmä tá možnosť okamžitého nákupu, uvedené ceny.,...keby sa tak chcelo aj na slovensku niekomu podobný katalóg zostaviť....