goret,v hre si bol,len si si nepovšimol že hráš inú hru ako všetci okolo teba:::::::::::::::::::::::::
on goret, 18.12.2014 o 8:20
Peter-Pepies, mne ani tak nešlo o jeho identitu ako skôr o to, že v dodržovaní pravidiel, by mohol ísť ostatným príkladom. Najprv sa ale od admina potrebujeme dozvedieť, či je porušením nejakého pravidla, ak povinné registračné údaje nie sú pravdivé, resp. nekompletné. Ak zamaskovaná identita nie je porušením žiadneho pravidla, kľudne nech sa hrá na Boha, ale ak je, tak nech ide do pekla aj s jeho etikou. A ty bež do péčka tiež. Dodržovaniu pravidiel a etike zdar!
dať hlas príspevku | počet hlasov: 2
off pepies, 17.12.2014 o 17:19
Dušan-Goret tu je pre Teba odhalená identita MMassku hádam sa kvôli tomu nebude na mňa Karol hnevať odkaz
off valo7319, 17.12.2014 o 17:15
mohli by ste nechavat niektore diskusie napisete ze vymazana kvoli duplicite a aky to ma zmysel pridat otazku do podobneho prispevku ked v nom sa nezapojil uz dlho nikto aj dva roky alebo aj viac to je minimalna pravdepodobnost ze mi dakto odpovie na otasku pri starych diskusiach
dať hlas príspevku | počet hlasov: 0
on dede, 16.12.2014 o 8:17
Goret... že Maskovaný Kája.... :-)
on goret, 16.12.2014 o 6:53
Zvolanie: admin, ty žiješ ?! Opoveď: vysvetenie nájdeš hneď v prvej vete obsahu - Strach dělá z lidí vězně. Poznámka: pozdrav odo mňa zamaskovaného Káju a iných rozsievačov strachu z bannov za slobodné vyjadrenie názoru a príležitostne môžeš odpovedať na môj príspevok z 8.12.2014 o 6:55.
off admin, 15.12.2014 o 22:39
goret, 14.12.2014 o 23:00 - do témy Ako ľahko sa dá získať BANN :) (aby si nepovedal že nemáme zmysel pre humor). No a teraz vážne - o čo ti týmto príspevkom išlo? Čo má film o väzení spoločné s portálom LovuZdar.sk?
on goret, 14.12.2014 o 23:00
otázka: do ktorej témy, by ste zaradili tento príspevok "mimo tému" odkaz
on 357AS, 9.12.2014 o 11:32
OK,tak nech sa to podarí,som rád že sa to rieši,tiež vďaka Stagstalkerovi aj ďalším čo na tom poracujú.
off admin, 9.12.2014 o 9:55
357AS, 8.12.2014 o 23:09 áno je to tak ako píše Stagstalker, som veľmi rád a chcem sa i touto cestou poďakovať Stagstalkerovi že nám s tým pomôže. Stagstalker ďakujeme!
on Stagstalker, 8.12.2014 o 23:17
Už som s adminom na túto tému hovoril. Bude potrebné dať k jednotlivým fotografiám (ale aj k stránke lovuzdar) výhradu autorských práv aj s poučením. Autorské práva k dielam síce platia aj tak, ale takto to bude prehľadné a zrejmé. Budem sa snažiť niečo také pripraviť, zároveň sa pokúsim spracovať aj výklad k základným ustanoveniam autorského zákona týkajúcich sa zverejnených fotiek na tejto stránke resp. internete a možnostiach právnej ochrany pred šírením fotiek či videí bez súhlasu autora, resp. popisom situácii tzv. "zákonných licencií", kedy súhlas autora potrebný nie je. Tento výklad môže byť prístupný buď priamo zo stránky alebo z poučenia, ktoré by sa po rozhodnutí autora neumožniť voľné šírenie fotiek objavilo pod alebo pri každej zverejnenej a tu umiestnenej fotografii. Len poprosím o troška trpezlivosti, budem sa tomu venovať vo svojom voľnom čase, pričom si musím pripraviť aj patričný rešerš. Každopádne právnikov je tu viac, čiže prípadnú korekciu finálnej podoby, ktorú navrhnem, privítam.