Je naozaj normálne, aby sa lesná zver prikrmovala nahnitým odpadom zeleniny a ovocia z Tesca, ktoré je po záručnej dobe a už vizuálne vykazuje plesne? Je normálne, aby SPK, ktorá má byť vzorom pre poľovníctvo a poľovníkov sama porušovala zákony, v ktorých sa jasne uvádza, že sa má prikrmovať zdravotne nezávadným krmivom? Týmto sa teda chváli SPK do sveta? Goret, ide mi v tejto téme výlučne len o tento problém – o nič viac a o nič menej. Goret, osobne som tiež chcel po otvorení Tesca brať „krmivo“ – zeleninu a ovocie, no keď som videl, čo mi dávali ( a popritom tam mám dobrých známych), okamžite - ihneď som upustil od brania takéhoto zdravotne a druhovo závadného svinstva. Do plaču!!! Radšej zver nebudem prikrmovať, ako by som jej mal sám vedome ubližovať týmto svinstvom!! A Tesco je veľmi-veľmi rado, že sa nájde kokot, ktorý si príde po svinstvo, z ktorého by som nerobil ani pálenku. Zároveň sa Tesco raduje, pretože takýto sajrajt mu nikto nezoberie ani na skládku. P.s- Goret, ja to naozaj veľmi často vidím, v akom stave je tá „brečka“, keď sa nakladá. Mám tam jednak rodinu a tiež ako som spomínal tam pracuje istý poľovník, s ktorého praktikami prikrmovania týmto zdravotne závadným krmivom výrazne nesúhlasím a pokiaľ budem žiť, súhlasiť nebudem.